Från dröm till verklighet - steg för steg

I priset ingår skåp med pushfunktion eller handtag, lådsystem Classic, passbitar, dekorsidor, sockel och bänkskiva. Notera att vi endast visar ett urval av våra bänkskivor, blandare och handtag. För mer detaljerad information om vårt sortiment se vår katalog eller kontakta oss i någon av våra utställningar. Priserna är endast en indikation och visar inte en exakt prisbild.

1: INSPIRATION
Börja med att samla på dig idéer och inspiration. Testa olika möjligheter med vårt inspirationsverktyg och titta på olika köksmiljöer här på vår hemsida, i vår katalog och i våra utställningar. Glöm inte att spara ditt kök när du är klar. Du hittar olika alternativ för detta under SE DINA VAL högst upp till höger i bilden.

2: FÖRBEREDELSER
Boka en tid för köksrådgivning i någon av våra utställningar eller digitalt. Fundera igenom hur du vill att ditt kök ska se ut och fungera. Du behöver även förbereda en skiss med alla mått på ditt kök. 

 

3: PLANERING
Tillsammans ritar vi ett förslag. Vi går igenom dina drömmar, önskemål och praktiska frågor kring köket.

4: FÖRSLAG
Vi återkommer till dig med en tredimensionell bild av köket och en offert på produkter.

5: AVTAL
När du bestämt dig för ett förslag gör vi ett köpeavtal och en tidsplan för leverans. Leveransen samordnas med förberedelsearbetet i köket.

6: LEVERANS OCH MONTAGE
Den dag vi bestämt för leverans är din inredning monterad och klar för uppsättning. Vi kan också hjälpa till med duktiga hantverkare.