Skapa din egen Zone

Zone sortiment   Zone miljöer   Zone inspiration   Skapa ditt eget badrum

ZONE - NYHET!

Varför ska jag välja Zone? Därför att Zone gör badrummet till en egen sfär där du kan finna balans, stillhet och styrka. Tvättställens runda och ovala form har ett mjukt och stilrent uttryck som förstärks av det stenliknande, exklusiva materialet Solid Surface. Tvättställen monteras semi-nedfällda i en topplatta och kompletteras med underskåp, speglar och högskåp. Med ett fåtal delar går det att göra ett otal kombinationer – och skapa ett personligt badrum där du kan hämta ny kraft.

Den bästa starten på ett badrumsprojekt är att samla på sig så mycket inspiration som möjligt. Testa olika möjligheter med vårt inspirationsverktyg, titta på olika badmiljöer på vår webb och i vår katalog. Du är också välkommen in i våra egna utställningar i Göteborg, Malmö, Linköping, Stockholm, Uppsala eller Vedum eller till några av våra återförsäljare.

DET ÄR ROLIGT ATT PLANERA

Nästa steg är att fundera på hur badrummet ska se ut och hur det skall användas. Vilka drömmar och visioner har du och din familj om ert nya badrum? Hur skall rummet disponeras - och vad kan du absolut inte vara utan för att det ska fungera praktiskt? Utvecklingen på området är snabb och badrum kan i dag se ut på många olika sätt. Försök att tänka bort begränsningarna och se möjligheterna. Då blir det roligare att planera. 

DET BÄSTA MED VEDUM

När du väljer inredning är det viktigt hur den ser ut. Det ska vara rätt stil, rätt design och rätt känsla. Men lika viktigt är sådant som du inte ser  och inte märker vid första anblicken. Som smarta inredningslösningar. Genomtänkta funktioner. Och förstås den långsiktiga kvaliteten. Vi vill naturligtvis att du tycker att våra produkter är trevliga att titta på. Men frågan är om inte det bästa med Vedum ändå är sådant som inte syns.

VÅRA PERSONLIGA FAVORITER

Vedum har ett brett sortiment för olika stilar och personligheter. Det är för att du ska hitta något som passar dig. Men ibland kan just det också göra det svårt att välja. Därför har vi tagit fram några personliga favoriter och utvalda kombinationer. Det är också de som finns i vårt inspirationsverktyg. Där får du också en bra överblick över vårt sortiment och en uppfattning om pris. Förhoppningsvis hjälper det dig att välja det du verkligen vill ha.

VI LEVERERAR VÅRA PRODUKTER I TID

Större delen av vårt sortiment levererar vi inom åtta dagar. Ett fåtal produkter behöver vi lite längre tid för att få fram till dig. Oavsett hur många dagar det tar får du alltid exakt information om när din leverans kommer. Det kan vara tryggt för dig att veta att vår leveranssäkerhet är mycket hög.

MONTERADE PRODUKTER SPARAR TID

Alla inredningar i vårt sortiment, med undantag för vissa skåp i Basic-serien, levererar vi monterade. På det sättet sparar du tid och pengar - och vet dessutom att allt är riktigt gjort. För att det också ska vara enkelt att sätta upp skåpen på väggarna har våra produkter praktiska upphängningsskenor och enkla metoder för finjustering. 

VEDUM FINNS I VEDUM

Vi har funnits i Vedum sedan 1919 - och här kommer vi bli kvar. När man är hemma på en plats sedan så länge är det naturligt att hantera det varsamt. Vi tänker på framtiden och gör allt vi kan för att vår miljöpåverkan ska vara så liten som möjligt. Bland annat använder vi vårt träspill för att värma upp våra egna och andra större lokaler i Vedum. Vi är också ISO-certifierade enligt 9001:2015 och 14001:2015. Det är bra för Vedum - både för samhället och för företaget. 

15 ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Det är viktigt för oss att din nya badrumsinredning motsvarar dina förväntningar. Du har alltid 15 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn. Det kan vara tryggt för dig att veta att vårt viktigaste mått på kvalitet är nöjda kunder. 

PRISER

Priserna avser rekommenderade cirkapriser SEK inkl moms exkl blandare.