Skapa din egen köksö

Köksön - en självklar samlingsplats i köket.

Produkter i bild:
Köksöar från Vedum
Datum:
Juli 2019

 

En köksö går att variera på alla möjliga sätt. Den kan ersätta den vanliga matplatsen i köket och vara en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Den kan också vara en extra arbets- och avställningsyta – eller kompletteras med spishäll och disklåda. Du kan förstås välja olika bredder, längder, höjder och utseende på din köksö. Allt efter behov, önskemål och smak. Kort sagt – ingen köksö behöver vara den andra lik. 

570x460_kokso_konfigurator.png

SKAPA DIN EGEN KÖKSÖ

Nu har vi utvecklat ett nytt inspirationsverktyg för köksöar på webben som gör det möjligt att själv testa olika lösningar utifrån olika utvalda basmodeller. 

Skapa din egen köksö här >

Nu är det enklare och roligare att välja köksö. Dels genom att erbjuda ett antal speciellt utvalda färdiga lösningar, dels genom att utveckla ett inspirationsverktyg för köksöar på webben. Med hjälp av verktyget kan man testa olika lösningar utifrån några olika basmodeller och få inspiration till sin egen köksö. Du kan välja olika bredder, längder, höjder och utseende på din köksö, allt efter behov, önskemål och smak.

– En stark trend som vi ser är att människor söker mångfald och personliga uttryck. Det nya verktyget tillsammans med vårt breda sortiment gör att valmöjligheterna alltid är stora, säger Marianne Färlin, marknadschef. 

1170x780_kokso_inlagg_bild_1.jpg

Köksön ger extra förvaringsutrymme, arbetsyta och blir en självklar samlingsplats i köket. Se mer av Maja mellangrå >

1170x780_kokso_inlagg_bild_2.jpg

Klassiskt på samtida sätt. Här med en kombination av öppen och dold förvaring i köksön. Se mer av Karin varmgrå här >

1170x780_kokso_inlagg_bild_3.jpg

De öppna dekorskpåpen och modulerna på benstativ ger köksön en spännande industrikaraktär med luftig möbelkänsla.. Se mer av Maja antracitgrå här > 

1170x780köksö2.jpg

En stor köksö skapar ett självklart centrum både till vardags och fest. Se mer av Helena antikvit ek > 

1170x780köksö6.jpg

I den här köksön tillåts vardagsrum och kök mötas. Tillsammans bildar de en urban miljö som känns personlig och avslappnad. Se mer av Liv ask/svarbetsad ek >