Trendig design för det lilla badrummet

Produkter i bild:
Free 415, betonggrå och turkos
Datum:
Juli 2014

Det minsta tvättstället i Vedums nya badrumsserie Free är perfekt för små badrum, eftersom det är både smalare och grundare än vad som är vanligt.

570x855__lillabadrummet
570x855__lillabadrummet1

Det minsta tvättstället i Vedums nya badrumsserie Free är perfekt för små badrum, eftersom det är både smalare och grundare än vad som är vanligt.

– Tanken är att erbjuda ett litet tvättställ med hög designkvalitet, säger Niklas Efraimsson, ansvarig för Vedums produktutveckling.

Free är på många sätt typisk för Vedum. En självklar, tidlös design signerad Jesper Ståhl. Många innovativa och genomtänkta detaljer. Och inte minst massor av valmöjligheter som gör att den passar överallt. En av målsättningarna med serien är att skapa en genomarbetad inredning för riktigt små badrum, utan att kompromissa form och funktion.

– Vi har lagt ner mycket arbete på att skala ner storleken till 415 mm och samtidigt se till att dimensionerna är proportionerliga. Trots att tvättstället är så litet har det bra avställningsytor och en balanserad design, säger Niklas Efraimsson.

Kombinerat med yteffektiva lösningar som hyllor över toalettstolen, spegelskåp med förvaring och en nätt LED-belysning kan det mindre badrummet nu bli lika trivsamt som det stora.

– Det finns ingen anledning att kompromissa med designen i små badrum, gästtoaletter eller badrum i sommarstugan. Mitt tips är att komplettera Free med inredning i läckra milda toner för att skap en ljus och härlig känsla, säger Niklas Efraimsson.
 

1170x780__lillabadrummet
1170x780__lillabadrummet1
570x855__lillabadrummet2
570x855__lillabadrummet3
1170x780__lillabadrummet2
1170x780__lillabadrummet3