Oavsett vem du är. Så har vi tänkt på dig.

Klassiskt och tidlöst. Trendigt och modernt.

Produkter i bild:
Free 915 mm Classic varmgrå och Flow 2000 betonggrå
Datum:
Mars 2015

Vedums breda sortiment gör att du alltid kan hitta en badrumsinredning som passar ditt hem och din personlighet.  I år utvecklar vi vårt sortiment ytterligare, bland genom att serien Flow och luckan Classic nu också finns i kulör, säger Vedums marknadschef Marianne Färlin. 

1170x780oavsettvemduär2.jpg

Free 915 classic varmgrå.

En av nyheterna är att Flow, som sedan tidigare finns vit- eller svartmålat faner och askfaner, nu också kommer i kulör. Samma gäller luckan Classic som från och med i år också finns i kulör, utöver vitt och vitrin.  

Vi vill gärna erbjuda Classic och Flow i kulör, eftersom våra målade miljöer alltid är mycket populära och efterfrågade, säger Marianne Färlin.  

 

 

En annan nyhet i serien Flow är att tvättstället nu finns i bredden 500 mm. Genom att komplettera de befintliga bredderna 750, 1000, 1500 och 2000 mm med en mindre variant av tvättställ finns möjligheten att ha Flow på till exempel gästtoaletten. 

Vi lanserar också nya speglar och flera nya belysningar. Det är viktigt både för funktion och upplevelse av badrummet och är därför områden vi hela tiden utvecklar, säger Marianne Färlin.

 

570x855Oavsettvemduär.jpg

Flow 2000 betonggrå.

I Fokus
Flow som sedan tidigare finns i vit- eller svartmålat faner och askfaner, kommer nu också i kulör. Även luckan Classic finns nu i kulör, utöver vitt och vitrin. Välj mellan tolv Vedumfärger  eller valfri kulör ur NCS-skalan. Själv-klart använder vi miljövänliga färger utan kadmium och bly. 

Tips
Välj material som håller länge, färgsätt med kulörer du trivs med och planera in förvaringsutrymme för det du vill ha i ditt badrum.

1170x780oavsettvemduär.jpg

Flow 500 svart askfanér.