Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Alva svart och Nova vitrin. HANDTAG 31108 och 31113. BÄNKSKIVA Laminat Icy white, 30 mm. BLANDARE Round T 184. VITVAROR Husqvarna FLÄKT Fjäråskupan, Nivå i vitt. GOLV CC Höganäs, Branco. VÄGGAR CC Höganäs, Harmony ljust turkos.

Mer info om denna miljö

Alva svart och Nova vitrin

Alva finns också med en svart, trästrukturerad yta. Här har vi kombinerat den med nya vitrinluckan Nova och en högblank bänkskiva för att skapa ett hållbart och kontrastrikt kök. Den stilrena grunden har sedan mjukats upp på ett lekfullt sätt genom att blanda nytt och gammalt i olika stilar och färger. Närheten till tvättstugan bidrar till den avslappnade stämningen. För dig som vill att både vuxna och barn ska vara kunna vara kreativa i köket!

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Alva

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Alva svart och Nova vitrin

  • EK TRÄSTRUKTUR

    EK

  • SVART TRÄSTRUKTUR

    SVART

EK TRÄSTRUKTUR

Skötsel

Rengör luckorna med fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Kom ihåg att aldrig använda rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har en slipande effekt. 

Alva luckval

Melaminbelagd 16 mm fukttrög spånskiva. I ek- eller svart trämönster med ABS list, liggande trämönster på lådfronter. Finns ej som vitrinlucka. Svanenmärkt.

Vedums luckor i melamin finns i flera olika uttryck och är slitstarka, lättskötta och vattenavvisande. En av de stora fördelarna är att du kan välja en lucka i melamin med träkänsla som är beständig över tid, till skillnad från träluckor som kan förändras när de åldras. En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

LuckprofilerAlva.jpgSvanen40x40.png
Prisgrupp 2 / Kantprofil

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...