Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Bianca högblank vit. Infällda handtag. BÄNKSKIVA Laminat Zeus Antracit med ABS-list Aluminium, 30 mm. BLANDARE Domino 184. FLÄKT Electrolux. VITVAROR Husqvarna. GOLV Forbo, Marmoleum. VÄGGAR Romo, Suli Alpine.

Mer info om denna miljö

Bianca vit högblank

En kombination av det bästa från två världar har gett det här köket en skön balans mellan tradition och nytänkande. Den vita högblanka luckan har ett klassiskt uttryck i grunden. Till det kommer moderna detaljer som 3D-kantlist, infällda handtag, dekorsidor, socklar och detaljer i kulör F44 Grå. För dig som vill ha en modern, stilren och samtidigt varm känsla i köket.

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Bianca

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Bianca vit högblank

  • HÖGBLANK VIT

    VIT

HÖGBLANK VIT

Skötsel

Rengör luckorna med fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Kom ihåg att aldrig använda rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har en slipande effekt.

 

Bianca luckval

Folierad 19 mm MDF-board, belagd med högblank vit akrylfolie på utsida, melamin på insidan. Med 3D-kantlist i glasklar akryl med aluminiumfärg. Finns ej som vitrinlucka. Kan fås med infällda handtag 31070. Kan även fås med grepplist i aluminium med natureloxerat utförande (begränsat skåpssortiment markerat med G).

En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

 

LuckprofilerBianca.jpg
Prisgrupp 6 / Kantprofil / Grepplist aluminium

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...