Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Helena ek. HANDTAG 31090 matt krom cc 128 och 31091 matt krom cc 192. BÄNKSKIVA Natursten 30 mm och massiv ek, 30 mm. BLANDARE EVO 184. FLÄKT Thermex. VITVAROR Husqvarna. GOLV Rappgo, ekplank. VÄGGAR Romo, Simonii Alpine.

Mer info om denna miljö

Helena ek

Det här är ett kök där det finns massor av utrymme för att laga mat och baka, umgås med familj och vänner. Och kanske till och med ta en liten tupplur på den inbyggda bänken. Ekluckor, mjuka kuddar och personliga detaljer ger köket en varm och hemtrevlig känsla. Skivan i natursten är slittålig och ger ett gediget och klassiskt intryck. Köksön är perfekt både för enklare måltider och för läxläsning. Ett kök för dig som vill tillbringa mycket tid i köket.

Boka digital konsultation

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Helena

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Helena ek

 • EK

  EK

 • SVARTBETSAD EK

  F85

 • VALNÖT

  VALNÖT

 • ANTIKVIT EK

  F168

 • VARMGRÅ EK

  F158

 • BETONGGRÅ EK

  F149

 • VANILJVIT EK

  F151

 • MÖRK TURKOS EK

  F148

EK

Skötsel

Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.

Helena luckval

Spegellucka med ram i 19 mm massivt trä och fanerad spegel. Vitrinlucka med klarglas eller gråtonat glas. Levereras i ek, svartbetsad ek och valnöt. Kan även fås i täckmålad ek i kulörerna F148 mörk turkos, F149 betonggrå, F151 vaniljvit, F158 varmgrå, F161 turkos,  och F168 antikvit mot kulörtillägg. Luckor i bredder upp till och med 196 mm, luckor i höjder upp till och med 220 mm och fronter i höjder upp till och med 230 mm levereras släta. En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

LuckprofilerHelena.jpg
Prisgrupp ek 8, svartbetsad ek 9, valnöt 10, täckmålad ek pristillägg / Kantprofil

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...