Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Linda, svartbetsad ek. HANDTAG Grepplist. BÄNKSKIVA Akrylsten Alpine White(OBS! Utgått!) och Black S22 (Utgått!), 30 mm. BLANDARE EVO 185. FLÄKT Fjäråskupan. VITVAROR Husqvarna. GOLV Kährs, valnöt. VÄGGAR Maroc, Voltaire Multi.

Mer info om denna miljö

Linda svartbetsad ek

Här har vi arbetat med vågade kontraster och kreativa stilkrockar. Det är trendigt och lekfullt men samtidigt gediget och funktionellt. Kanske något för den designintresserade familjen? En tunn bänkskiva och grepplist på luckorna känns elegant och strikt. Tillsammans med den svartbetsade eken ger det en lugn och stadig grund för att låta det mönstrade kaklet leva ut i full frihet. Ett kök för dig som vågar det lilla extra.

Boka digital konsultation

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Linda

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Linda svartbetsad ek

  • EK

    EK

  • SVARTBETSAD EK

    F85

  • VALNÖT

    VALNÖT

EK

Skötsel

Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.

 

Linda luckval

Fanerad lucka av 20 mm spånskiva med en 3 mm massiv fasad träkant runt hela luckan. Vitrinlucka med klarglas eller gråtonat glas. Levereras i ek, ek svartbetsad och valnöt. Liggande trämönster på lådfronter och luckor med grepplist. Kan fås med infällda handtag 31070. Kan även fås med grepplist i aluminium med natureloxerat utförande (begränsat skåpssortiment markerat med G). Vitrinluckor finns ej med grepplist eller infällt handtag 31070. En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

LuckprofilerLinda.jpg  
Svanenmarkt_licVedum_RGB_webb_99x100.jpg Ek och valnöt. (Ej svartbetsad ek)

Prisgrupp ek 5,  ek svartbetsad 8, valnöt 9 / Kantprofil / Grepplist aluminium

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...