Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Vera vit med valnötslist. HANDTAG 31081 rostfritt cc 128, 31082 rostfritt cc 320. BÄNKSKIVA Natursten Bohusgranit grå. BLANDARE EVO 185. FLÄKT Thermex. VITVAROR AEG. GOLV Junckers skeppsgolv, oljad jatoba. VÄGGAR Träpanel NCS S 0502-Y.

Mer info om denna miljö

Vera vit valnöt

Sommarfrukost eller vårmiddag – kanske mitt i vintern? Det här är hur som helst ett kök som påminner dig om ljusare tider året om. De vita luckorna med kantlist i valnöt och bänkskivan i bohusgranit ger köket en skön kustkänsla. En smart detalj är att skivan går upp en bit i bakkant för att skydda den liggande träpanelen mot stänk. För att behålla kökets luftiga intryck finna inga väggskåp utan bara en öppen hylla. Det här är ett kök för dig som vill ha ljus och rymd omkring dig.

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer Vera

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Vera vit valnöt

 • VIT KANTLIST EK

  VIT/EK

 • VIT KANTLIST VALNÖT

  VIT/VAL.

 • VIT KANTLIST ASK

  VIT/ASK

 • ANTRACIT KANTLIST EK

  ANTR./EK

 • ANTRACIT KANTLIST VALNÖT

  ANTR./VAL.

 • ANTRACIT KANTLIST ASK

  ANTR./ASK

 • SVART KANTLIST EK

  SVART/EK

 • SVART KANTLIST VALNÖT

  SVART/VAL.

 • SVART KANTLIST ASK

  SVART/ASK

VIT KANTLIST EK

Skötsel

Rengör luckorna med fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Kom ihåg att aldrig använda rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har en slipande effekt.

Vera luckval

19 mm spånskiva belagd med högtryckslaminat på båda sidor med en 5 mm träkantlist i ek, ask eller valnöt. Finns i laminaten vit, antracit eller svart. Vitrinlucka med klarglas eller gråtonat glas. Kan fås med grepplist i samma träslag som kantlisten eller med infällda handtag 31070. Grepplisten sitter i överkant på bänkskåpsluckor/fronter och i nederkant på väggskåpsluckor. Högskåpsluckor med grepplist har grepplist utmed en långsida. Sidohängda luckor i höjder upp till och med 386 mm finns ej med grepplist. I dessa fall levereras en lucka utan grepplist. Vi rekommenderar att sätta pushöppning på dessa skåp. Skafferiskåp Swingout fungerar inte tillsammans med grepplist. Vitrinluckor finns ej med grepplist eller med infällt handtag 31070.

Vedums luckor i laminat är slitstarka, lättskötta och vattenavvisande. En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

LuckprofilerVera.jpg
Prisgrupp 6 / Kantprofil / Kantprofil grepplist prisgrupp 8

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar i vårt dokumentarkiv.

Läs mer vårt nya lådsystem: http://lador.vedum.se/

Instruktionsfilm om fullutdragslådor

YouTube-icon-dark.png   Instruktionsfilm lådor


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...