Pressrelease

Välkommen till vår Vedumdag!

Lördag 7 september klockan 11-14 hälsar vi alla välkomna att fira vårt 100-årsjubileum tillsammans med oss. Vi öppnar upp delar av fabriken med visning av vår tidslinje, restaurangen ”The Barn” serverar hamburgare till bra priser, vår outlet och utställning Kvarnen håller öppet samt att det bjuds på musikunderhållning/rock n’roll från trakten av bandet

”A whole Lotta Shakin’”. Vi har hoppborg till barnen och vi bjuder på kaffe och kaka. 

Bra att tänka på:

 • Visningen pågår kl. 11-14. Sista insläpp är kl. 14.00. Medarbetare från Vedum finns på plats utmed slingan för att visa dig vägen.
   
 • Slingan är ungefär 1,5 km. Du kommer att se delar av tillverkningen och i övergången över järnvägen finns en ny utställning om vår historia.
   
 • För att komma till övergången måste du gå i en brant trappa med många trappsteg. Efter tidslinjen går du ner för en trappa på andra sidan järnvägen till vår utlastning. Därifrån går du utomhus tillbaka till tältet.
   
 • Har du svårigheter att gå, är känslig för höjd eller har nedsatt hälsa? Då kan du i stället ta del av tidslinjen i vårt tält. Där bjuder vi även på kaffe och kaka.


Och så några regler som vi måste ha.
Vi har mycket att göra och kommer att arbeta för fullt under visningen. För allas säkerhet ber vi dig därför respektera följande:

 • Avvik inte från slingan.
   
 • Minderåriga får endast vistas i lokalerna tillsammans med målsman.
   
 • För säker utrymning vid brand kan du inte ta med barnvagn in i fabriken.
   
 • Du får inte heller ta med dryck och mat.
   
 • Blir det fullt i lokalerna kan vi behöva be dig vänta utanför dörrarna tills det tunnat ut igen.
   
 • Och just det – vi vill inte att du fotograferar i fabriken.


Mera Vedum!
Vår utställning Kvarnen på Larvsvägen har öppet mellan kl. 9-14, passa på att göra ett besök även där och inspireras av våra fina kök och badrum. Vår outlet håller öppet mellan kl. 11-14 och finns på Industrivägen i Vedum.

 

Vi hoppas vi ses lördag 7 september!
Varmt välkommen!

 

 


Senaste nytt från Vedum

En doft av lin och med hantverket varmt om hjärtat – Vedums köksnyheter är här!

Med en kärlek till de små detaljerna, klassiska vitrinskåp och den platsbyggda känslan – nu kommer årets köksnyheter från svenska Vedum. Trenden med mjuka, naturliga kulörer och hantverkarkänsla håller i sig. Det märks till exempel i den nya kulören linnebeige, en blivande favorit som tillsammans med luckan Moa bildar en trendsäker allians.

Mer tid i tvättstugan? Ja tack! Tvättstugan Nora från Vedum gör vardagssysslorna trevligare.

Vi spenderar mer tid i våra hem just nu, och med det kommer viljan att skapa struktur och ordning i alla rum. Med andra ord – hög tid att ge tvättstugan kärlek! Vedum ger sina bästa tips för att skapa en fungerande tvättstuga, med välplanerad förvaring, generösa arbetsytor och smarta detaljer. I Vedums sortiment finns flera tvättstugelösningar som gör hemmet till en praktisk dröm.

Familjärt och närproducerat när köksplaneringen blir digital

Efterfrågan på inredningshjälp på distans växer. För att möta det stora intresset lanserar nu landets äldsta familjeföretag inom köks- och badrumstillverkning en digital tjänst där den som vill kan skapa sitt kök på distans. Tillsammans med Vedums köksinredare tas det fram en skräddarsydd ritning med allt från kundens val av lucka till hela rummets planlösning.