Nyhet

Med klassisk känsla för njutning

Nu kommer en ny tidlös badrumsklassiker från familjeföretaget Vedum. Med luckan Alice i varmgrått och de balanserade linjerna hos badrumsserien Free skapas en varm, välkomnande miljö.
– I dag vill vi att badrummet ska vara ett ombonat rum för njutning, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

Badrummet har gått från att vara en plats där vi tvättar oss och borstar tänderna, till att vara ett varmt inrett rum där vi kan njuta av att bara vara. I Vedums nya badrum med klassiska luckan Alice manifesteras den här resan.

– Tanken var att göra ett traditionellt och tidlöst badrum, men på ett modernt, välbalanserat och välkomnande sätt, säger Jenny Andersson.

Golv och väggar går ton i ton med franskinspirerat kakel i mörkare varmgrått och ljust sandstensliknande golv. Till det kommer serien Free, designad för Vedum av Jesper Ståhl, med sitt harmoniska formspråk präglat av enkelhet och omsorg om detaljer. Och så toppas känslan av luckor med fräst profil och vitrin.

– Bra förvaring är nödvändig för att skapa den där lugna, sköna känslan av njutning i badrummet. Med våra härliga vitrinskåp skapar man mycket förvaringsutrymme, samtidigt som badrummet får ett möblerat och luftigt uttryck. Det är funktion och känsla i kombination, säger Jenny Andersson.


Senaste nytt från Vedum

Med anledning av covid-19

Tillsammans kan vi skapa en tryggare tid. Vi på Vedum Kök & Bad följer myndigheternas rekommendationer i kampen mot covid-19 (coronaviruset) och det är viktigt att vi alla hjälps åt.

Enklare och snyggare källsortering

Vedums nya helhetskoncept för källsortering gör det enklare att skräddarsy en lösning för varje hem.
− Vi har gjort det lätt att göra rätt, säger Sophia Andersson, Vedums kvalitets- och miljöchef.

Vedums nya kök sätter färg på hösten – inspirerade av gröna skogar och havregula fält

Vedums nya kök påminner om sköna skogspromenader och öppna fält. Med härliga gröna och havregula kulörer flyttar nu naturen in i hemmets hjärta.
− Vi välkomnar en varmare, gladare färgskala inspirerad av landskapet runt Vedum, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.