Välkommen till vår outlet

RIKTLINJER GÄLLANDE COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd för Västra Götalandsregionen och vi anpassar och uppdaterar kontinuerligt våra riktlinjer för besök i enlighet med myndigheternas rekommendationer och den nya pandemilagen. Tillhör du en riskgrupp eller känner oro för att vistas med andra vänligen kontakta oss så kan vi diskutera ett alternativ som passar.

Om du vill veta mer om de försiktighetsåtgärder vi vidtar gällande covid-19 i våra utställningar, på vårt kontor och i vår tillverkning kan du läsa mer här.
 

I vår outlet säljs endast de varor som visas eller finns i lokalen.

Utbudet varierar, då både utgående modeller, udda storlekar och även produkter med synliga skador från transporter o dyl. förekommer. Vissa varor är utställningsexemplar eller kan ha visats på mässor. Varor köpta från Vedums outlet omfattas inte av bytesrätt eller öppet köp. Möbeln/inredningen har sålts i befintligt skick vilket medför att den endast kan anses felaktig om den är i sämre skick än köparen kunnat förutsätta. Köparen kan inte reklamera sådant som borde ha upptäckts vid undersökningen i samband med köpet. För vitvaror gäller 1 års garanti och 2 års reklamationsrätt.

Önskar du komplettera och beställa produkter ur vårt ordinarie sortiment, är du välkommen att kontakta Kundtjänst tel. 0512-576 40, e-post: kundtjanst@vedum.se eller våra utvalda återförsäljare av badrumsinredningar. Du kan även beställa tillbehör till kök och garderober direkt via vår webbshop.
Vi kan inte ta emot beställningar eller telefonförfrågningar på outleten. All försäljning av varor sker i befintligt skick och betalning kan göras med kort eller swish (ej faktura).

Öppettider:
 

Tisdagar och torsdagar 14.00-18.00 under helgfria veckor.

Outleten är stängt pga sjukdom idag 20/1 och i morgon 21/1.
Röda dagar stängt
Stängt torsdagen den 13/1-22
​Stängt mellan jul och nyår samt den 23:e december
Semesterstängt vecka 28-31
Stängt under vecka 52

Adress:

Outlet Vedum Kök & Bad AB
Industrivägen 8
Vedum


Vägbeskrivning: