Gå till innehåll

Free

Stor valfrihet och personliga lösningar.

Free är en flexibel badrumsserie som ger dig många möjligheter att skapa en lösning som passar dig och ditt hem. Det enkla, balanserade formspråket gör att badrumsmöbeln kan få ett både modernt och traditionellt utseende, beroende på ditt val av till exempel lucka, kulör och handtag. Det minsta tvättstället är smalare och grundare än vad som är vanligt och perfekt för små badrum. Free passar dig som vill ha ett badrum som erbjuder stor valfrihet och personliga lösningar.

Designad för Vedum av Jesper Ståhl.

Mer information

  • Free finns i bredderna 400, 500, 600 och 900 mm med luckorna Maja, Thea, Alice och Edit i alla våra standardkulörer, melaminluckan Elsa och Nora, samt luckan Molly i fanér. Tvättstället i porslin finns i standardutförande och i Compact, en grundare variant för bredden 600 mm. Kommoden i bredderna 500 och 600 mm finns även som Friend, med en hel låda och ett hyllplan. Vattenlåset Easy Clean, lådindelning och gummimattor ingår. Kommoden i bredderna 500, 600 och 900 mm är dessutom tillgänglighetsanpassad. Genom att väggmontera tvättställen kan kommoden tas bort utan att vattnet kopplas bort.

  • Till serie Free hör tvättställ Free i porslin.

  • Free finns i bredderna 400, 500, 600 och 900 mm. Samtliga bredder har höjd 606 mm. Djupet skiljer sig åt på de olika bredderna. Du hittar samtliga mått i vår katalog. 

  • Till daglig rengöring av tvättstället i porslin används en fuktig trasa. Vid svåra fläckar, använd ett milt kalklösande rengöringsmedel (dvs. rengöringsmedel innehållande ättiksyra eller citronsyra). Dessa rengöringsmedel är ideala för att avlägsna eventuella kalkbeläggningar, läs alltid instruktionen på förpackningen. 

Tvättställ Free

Ett tvättställ i porslin som finns i standardutförande och i Compact, en grundare variant för kommod i bredden 600 mm. Passar till serie Free.

Hitta återförsäljare

Se våra badrumsmöbler i verkligheten hos någon av våra återförsäljare. De hjälper dig med tips och professionell rådgivning.

Läs mer