Gå till innehåll

Molly natur ek

Ett livligt uttryck med koppling till naturen.

Molly har en skandinavisk stil med ett livligt uttryck. Den fanerade släta luckan har stående faner som skapar en koppling till den naturen och dess föränderlighet. Passar dig som vill ha en inredning med en avskalad och organisk känsla.

Molly vitrin

Molly finns även som vitrinlucka utan spröjs som passar dig som vill ha ett enklare formspråk – eller kombinera med Ester vitrin med spröjs för en mer traditionell känsla. 

Mer information

  • Fanerad lucka av 20 mm spånskiva med en 2 mm massiv svagt rundad träkant runt hela luckan. Levereras i vitpigmenterad ek, natur ek, valnöt och svartpigmenterad ek. Stående trämönster på luckor och lådfronter. Finns också i vitrin med klarglas, kan även kombineras med Ester vitrin.

    Prisgrupp ek natur 5, ek vitpigmenterad och ek svartpigmenterad 6, valnöt 9/kantprofil

  • Natur ek

    Inspirerad av naturen i ett ljust och välkomnande utförande.
    Läs mer om Natur ek
  • Generellt gäller att du rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.