Nyhet

Vedum lanserar ny digital produktguide

Nu kan du lättare komma åt fakta om Vedums produkter direkt från den ordinarie webbsajten. Från och med vecka 42 är företagets hela produktdatabas åtkomlig externt.

− Det är ytterligare ett steg i det digitaliseringsarbete som gör Vedum öppnare och mer tillgängligt, säger Vedums marknadschef Marianne Färlin.

Vedums interna produktguide för kök har varit tillgänglig externt sedan hösten 2016. Nu öppnar företaget även sin produktguide för bad, så att återförsäljare och B2B-kunder kan komma åt all information om produkterna snabbt, lätt – och när som helst.

− Strukturen är samma som i vår tryckta badprislista. Den stora fördelen med det digitala formatet är att det blir enklare att snabbt få en överblick över sortimentet och visa hur en produkt ser ut om du byter exempelvis bredd, material eller lucka på ett skåp, säger Marianne Färlin.

Så här gör du: Gå in på www.vedum.se och klicka på ”För företagskunder” längst upp till höger. Länken tar dig till en sida där vi samlat produktfakta, referenser från tidigare projekt och genvägar till mediabank och pdf-dokument.

− Här går det att söka en produkt med hjälp av artikelnummer eller en benämning och sortera på pris, bredd, höjd eller djup. Med den nya tjänsten ökar vi servicen och blir öppnare och mer tillgängliga för våra kunder och samarbetspartners, säger Marianne Färlin. 


Senaste nytt från Vedum

Med anledning av covid-19

Tillsammans kan vi skapa en tryggare tid. Vi på Vedum Kök & Bad följer myndigheternas rekommendationer i kampen mot covid-19 (coronaviruset) och det är viktigt att vi alla hjälps åt.

Enklare och snyggare källsortering

Vedums nya helhetskoncept för källsortering gör det enklare att skräddarsy en lösning för varje hem.
− Vi har gjort det lätt att göra rätt, säger Sophia Andersson, Vedums kvalitets- och miljöchef.

Vedums nya kök sätter färg på hösten – inspirerade av gröna skogar och havregula fält

Vedums nya kök påminner om sköna skogspromenader och öppna fält. Med härliga gröna och havregula kulörer flyttar nu naturen in i hemmets hjärta.
− Vi välkomnar en varmare, gladare färgskala inspirerad av landskapet runt Vedum, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.