Mer info om detta badrum

FREE FRIEND TVÄTTSTÄLLSPAKET COMPACT 615 MM
Underskåp Elsa vit, handtag 59069 Anemon cc 128 krom och tvättställ i porslin.
SPEGELSKÅP BASIC
600 mm vit, belysning DIMBO 600 mm.
ÖVERSKÅP 500 mm. Elsa vit med pushöppning.
HYLLA 900 mm, vit.
GOLV CC Höganäs, Arkitekt, Black matt
VÄGGAR Arquitectos Victorian Green matt, NCS S 0500-N
Mer info om detta badrum

Free Friend Compact

Free är en flexibel badrumsserie som ger dig många möjligheter att skapa en lösning som passar dig och ditt hem. Det enkla, balanserade formspråket gör att serien kan få ett både modernt och traditionellt utseende, beroende på ditt val av till exempel lucka, kulör och handtag. Det minsta tvättstället är smalare och grundare än vad som är vanligt och perfekt för små badrum. Passar dig som vill ha ett badrum som erbjuder stor valfrihet och personliga lösningar. Designad för Vedum av Jesper Ståhl.

Free finns i bredderna 415, 515, 615 och 915 mm. 
 
 

Hitta din närmsta återförsäljare

Se mer Free

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Free Friend Compact

  • Elsa vit

    VIT

Elsa vit

Skötsel

För rengöring använd en fuktig bomullstrasa med milt diskmedel. Undvik preparat som innehåller slipmedel. Torka av vatten och fukt så snabbt som möjligt med en torr bomullstrasa.

Elsa vit

Elsa vit i målad melaminbelagd 16 mm MDF-board. Kantlist i ABS.

Kantprofil_Elsa.jpgSvanen40x40.png
Kantprofil

  • Nora vit

  • Nora grå

Nora vit

Skötsel

För rengöring använd en fuktig trasa med milt diskmedel. Undvik preparat som innehåller slipmedel. Torka av vatten och fukt så snabbt som möjligt med en torr trasa.

Nora vit och grå

Melaminbelagd lucka av 16 mm fukttrög MDF-board. Vit eller grå trästruktur. Kantlist i ABS. Liggande trämönster på lådfronter och stående på luckor. Svanenmärkt.
Kantprofil_Nora.jpgSvanenmarkt_licVedum_RGB_webb_99x100.jpg
Kantprofil

  • FREE PORSLIN

    PORSLIN

FREE PORSLIN

Skötsel

Till daglig rengöring, använd en fuktig trasa. Vid svåra fläckar, använd ett milt kalklösande rengöringsmedel (dvs. rengöringsmedel innehållande ättiksyra eller citronsyra). Dessa rengöringsmedel är ideala för att avlägsna eventuella kalkbeläggningar, läs alltid instruktionen på förpackningen. För mer information läs skötselanvisningen.

Free tvättställ

Porslin är ett keramiskt material som är levande i tillverkningsprocessen och därför kan mindre buktighet eller skevhet förekomma. Längdmåttet kan även påverkas och får ha en tolerans på +/- 1% av tvättställets totala längd. Varje tvättställ genomgår en kvalitetskontroll och granskas för att hålla de toleranser som angetts. Porslinstvättstället har en glaserad yta som är lätt att hålla ren. Ytan är beständig mot de flesta kemikalier med undantag för starka syror (t.ex. saltsyra och svavelsyra) och starka alkalier (t.ex. kaustiksoda).

Mått och fakta

Free 415 mm
Bredd 415 mm
Höjd 606 mm
Djup 380 mm

Free 515 mm
Bredd 515 mm
Höjd 606 mm
Djup 420 mm

Free 615 mm
Bredd 615 mm
Höjd 606 mm
Djup 480 mm

Free Compact 615 mm
Bredd 615 mm
Höjd 606 mm
Djup 420 mm

Free 915 mm
Bredd 915 mm
Höjd 606 mm
Djup 480 mm

Underskåp i bredderna 615 och 915 mm är tillgänglighetsanpassade. Genom att bultmontera tvättställen kan underskåpen tas bort utan att vattnet kopplas bort. Underskåpen i bredd 515 mm och Compact 615 mm finns även med en hel låda.

Stomme Free: Målad stomme av melaminbelagd fukttrög spånskiva, 16 mm. Fanerad stomme i vitpigmenterad ekfanér (matt yta) av fukttrög spånskiva, 16 mm. Stående fanérriktning. Stomme Nora, Svanenmärkt, av fukttrög spånskiva belagd med trästrukturerad melamin, 16 mm. Stående trästruktur.
Tillbehör som ingår: Vattenlås Easy Clean, gummimatta och lådindelning vit.


Instruktionsfilmer fullutdragslådor Free


Det är mycket att ta hänsyn till när du ska planera ditt nya badrum – drömmar och visioner, praktiska frågor och nödvändiga funktioner. För att göra det enklare för dig har vi samlat lite kunskap om badrumsplanering.

Hitta rätt tillbehör till ditt badrum. Se alla våra handtag, blandare, speglar, belysning, lådinredning och mycket mer.

Vi på Vedum har utvecklat ett sortiment som gör det enklare att skapa en harmonisk helhetskänsla hemma. Vi vill ge dig fler och bättre möjligheter att hitta din egen personliga dröminredning. Det gör ditt hem mer flexibelt, mer trivsamt – och härligare att leva i.