Gå till innehåll

Välkomnande och praktisk hall

Hela hemmet

I denna välkomnande hall behöver man inte trängas. De rymliga garderoberna som ramar in entrén ger ett platsbyggt uttryck med de framdragna socklarna och den dimgröna kulören som kommer igen på väggarna. Den lugna och harmoniska känslan i rummet förstärks ytterligare av den runda spegeln och det halvhöga förvaringsskåpet i valnöt. Välkommen in!

Publiceringsdatum

Kom hem till ordning och reda! I vår nya hall finns det gott om plats för hela familjen att hänga av sig efter dagen. I de två dimgröna garderoberna ryms praktiska skohyllor som även de minsta når, utdragbara lådor för mössor, vantar och halsdukar och klädstänger för jackorna. Det halvhöga förvaringsskåpet i valnöt är perfekt för nycklar, väskor och annat som man vill lägga av sig när man kommer innanför dörren. Här har vi sett till att förvaringen gör vardagen lite enklare och trevligare helt enkelt.

Kom hem till ordning och reda! Praktisk inredning för hela familjen direkt i hallen gör vardagen lite enklare – och trevligare.

Anpassa garderoberna efter ditt behov, och låt var sak få sin plats.

Vedums inredning kan användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. En av de stora fördelarna med våra produkter är att de finns i så många olika storlekar och utföranden. Möjligheterna att göra kreativa lösningar är enorma. Det finns alltid något som passar - för alla åldrar och för alla rum!

Det halvhöga förvaringsskåpet med vår lucka Molly i valnöt bidrar med värme till rummet.

Vår runda spegel Mjörn ger hallen rymd och är perfekt för dig som vill ta en sista koll innan det är dags att lämna hemmet.

Hallen ligger i direkt anslutning till både köket och barnrummet.

Vår laminatbänkskiva Ipanema vit passar lika bra i hallen som till köket.

Lucka: Edit dimgrön, Molly valnöt

Handtag: Akleja brunt läder/krom

Bänkskiva till förvaringsmöbel: Laminat Ipanema vit

Golv: Baseco, furugolv modern vit

Väggar: NCS S 4005-G80Y