Gå till innehåll

Naturnära toner och varm träkänsla

Nyheter 2024

Vi fortsätter att utveckla vårt sortiment för hela hemmet – och för hela livet. Det naturnära och varma är något som speglar årets nya tvättstuga, tillsammans med smarta lösningar och mycket funktion på liten yta.

Publiceringsdatum

Vi lanserar den ljusa kulören linnebeige som ger en tidlös känsla av lätthet. Den är inspirerad av bleka ljusa linnegardiner som vajar i vinden och passar extra bra i ett hem som går i skandinavisk stil.

Andra nyheter är luckan Molly i vitpigmenterad ek som ger ett livligt och varmt uttryck med koppling till naturen. Vi har även uppdaterat vårt sortiment med nya handtag, två nya laminatbänkskivor och en ny diskho - allt för att göra det enklare att skapa din drömtvättstuga. 

Maja linnebeige/Molly vitpigmenterad ek – En enklare vardag

En tvättstuga i naturnära toner, varm träkänsla och en materialblandning som skapar dynamik. Kombinationen mellan den släta luckan Maja i linnebeige och vitpigmenterade träluckan Molly binder samman allt i en ljus och lugn miljö. Den inbyggda förvaringsväggen ger gott om utrymme för dina saker med allt ifrån handdukar till städprylar. 

Ljusa och fräscha färger

Den nya knoppen Krasse i krom ger ett mjukt uttryck tillsammans med luckan Maja i linnebeige och laminatbänkskivan Marfil Cream. 

Inredning för hela hemmet – fokus på smarta lösningar

Tvättstugan har massor av smarta lösningar som gör vardagen enklare, ett exempel är den nya funktionen med en trådhylla i lådan under tvättmaskinen. På det sättet kan du ha tvättkorgen på en bekväm höjd och får en ergonomiskt bra arbetsställning.

Tips! Montera en trådhylla i lådan under tvättmaskinen.

Det är viktigt att tänka på en ergonomisk arbetsställning redan vid utplockningen ur tvättmaskinen.

Designat, utvecklat och tillverkat i Vedum sedan 1919.

Använd en avdelare till trådbacken för att organisera lättare.

Tips! Förvara din dammsugare och städtillbehör i tvättstugan.

Hyllor är alltid en bra förvaringslösning.

Lucka: Maja linnebeige, Molly vitpigmenterad ek

Knopp: Malva Ø25 krom.

Bänkskiva: Laminat Marfil Cream

Blandare och diskho: Round T2180 krom, Tvättlåda

Golv: Golvabia, Umbria Terazzo warm

Väggar: NCS S 7005-Y20R, Golvabia ribwall ek raw