Gå till innehåll

Ett barnrum att växa i

Hela hemmet

Ett rum att växa i — från de första stapplande stegen till lek och läxläsning. I detta mysiga och praktiskt barnrum gör vi plats för hela livet. Genom att kombinera några av de många skåp och praktiska lösningar som finns i vårt sortiment har vi skapat utrymme för kläder, leksaker, böcker och allt man kan tänkas vilja förvara i sitt rum.

Publiceringsdatum

Här binder vi samman hela hemmet genom att använda luckan Edit i nya kulören naturvit i detta kloka och klassiska barnrum. Förvaringen har ett platsbyggt uttryck med nischer för både säng och arbetsplats. Här finns också vårt nya laminat Willow white med träuttryck som används både som väggpanel och skrivbord, vilket ger en spännande effekt och känsla i rummet. Belysningen i överskåpen gör det enkelt att både göra läxor, och läsa böcker i sängen — smart och snyggt.

Klädstänger för allt som behöver hängas, och lådor för allt annat.

Vedums inredning kan användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. En av de stora fördelarna med våra produkter är att de finns i så många olika storlekar och utföranden. Möjligheterna att göra kreativa lösningar är enorma. Det finns alltid något som passar - för alla åldrar och för alla rum!

Uppåt väggarna! Använd en bänkskiva som väggpanel för att skapa en spännande effekt och känsla i rummet.

Vår laminatbänkskiva Willow White trivs lika bra till den plastbyggda skrivbordsplatsen som i övriga hemmet.

I takt med att barnet växer kan spjälsängen i nischen enkelt bytas ut mot en växa-säng.

Skrivbordet fungerar lika bra för läxläsning som hemarbete.

Lucka: Edit naturvit

Handtag: Akleja brunt läder/krom

Bänkskiva till skrivbord och väggpanel: Laminat Willow White

Golv: Baseco, Furugolv modern vit

Väggar: NCS S 3010-Y-60R