Gå till innehåll

Vårt hållbarhetsarbete

På väg mot en hållbar framtid

Vi på Vedum Kök & Bad har sedan bolaget grundades för över hundra år sedan tagit frågor kring kvalitet, miljö, arbetsmiljö och ansvarsfullt företagande på stort allvar. Det är områden som ligger nära våra hjärtan och är självklara delar av vilka vi är. Våra möjligheter att göra skillnad på riktigt förstärks av att vi fortfarande är ett familjeföretag, med kontroll över hela vår värdekedja, och har huvudkontor och tillverkning här i Vedum. En plats vi bryr oss mycket om och vill ta ansvar för.

Vårt hållbarhetsarbete genomsyrar idag hela företaget och utgår från vår vision att vi ska göra livet bättre för människor i dag, utan att äventyra livet för morgondagens generationer.

Hållbart hemma

Vår inredning ska man kunna leva med länge, men när den behöver bytas ut vill vi hjälpa till att göra det på ett så hållbart sätt som möjligt. Det är bra för både miljön och plånboken.

Vedums viktigaste

Ett hållbart sortiment, hållbara medarbetare och ett ansvarsfullt, hållbart företagande är våra viktigaste hållbarhetsområden. Här ryms våra viktigaste hållbarhetsfrågor som vi arbetar med varje dag.

Hållbarhetsredovisning

I vår hållbarhetsredovisning kan du läsa mer om Vedums viktigaste och fördjupa dig i vårt hållbarhetsarbete.

Designat, utvecklat och tillverkat i Vedum sedan 1919.