Gå till innehåll

Inspiration

Nyheter & trender

Nu har vi lanserat årets nyheter för hela hemmet. Läs mer om vårt jordade och naturnära kök, vårt skandinavisk enkla badrum i jordade toner och vår nya tvättstuga med naturnära toner och varm träkänsla.

Hemma hos

Välkommen in! Vi har fått hälsa på hemma hos några av alla de personer som har valt Veduminredning till sina hem. Inspireras av vågade val, smarta lösningar och personliga detaljer.

Vedum tipsar

Vi har designat, utvecklat och tillverkat inredning i över 100 år. Det har lärt oss vad som behövs i hemmets viktigaste rum. Här har vi samlat några av våra tips för kök, badrum, tvättstuga och förvaring.

Hela hemmet

Vår inredning kan användas i hemmets alla rum från kök, badrum och tvättstuga till barnrum, hall och dressingroom. Hitta inspiration bland några av alla våra exempel på resan till din dröminredning.

Omtanke

Vår verksamhet har alltid präglats av en naturlig omtanke. För hantverket, bygden omkring oss och de människor som ska leva med våra produkter. I år har vi samarbetat med personer som delar vår omtanke och kärlek till bygden vi lever i.

Utvalt