Gå till innehåll

Köpa förvaring

I över ett sekel och i fyra generationer har vi tillverkat inredning här i Vedum. När du bestämmer dig för att köpa kök, badrum, tvättstuga eller förvaring från oss kan du därför alltid vara säker på att du är i goda händer. Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig med alla funderingar och praktiska frågor som kan dyka upp på vägen, från idé och en första kontakt med oss till produktion och leverans. För att du ska få en bättre förståelse för hur det går till när du köper inredning från oss på Vedum har vi tagit fram en film som förklarar hela processen. Att hela kedjan utgår från Vedum, där allt började för 100 år sedan, är vi såklart extra stolta över!

Besök oss

När du vill se Vedums kök, badrum, förvaring och tvättstugor i verkligheten är du välkommen till någon av våra sex utställningar. Här visar vi hela vårt sortiment och hjälper dig att planera och beställa din inredning.

Läs mer

Kontakta oss

Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för sig och ditt hem. Du har önskemålen, vi har kunskapen - tillsammans skapar vi din dröminredning!

Läs mer