Garderobsfavoriter

Information

 

PERSONLIG FÖRVARING

Alla lever vi olika liv. Kanske färgkoordinerar du dina kläder? Kanske har du 20 par skor som alla förtjänar sin plats? Oavsett vem du är har vi på Vedum förvaringslösningar som passar dig och ditt hem. I detta inspirationsverktyg har vi valt ut några av våra favoritgarderober som du nu kan kombinera bäst du vill. 

MONTERADE GARDEROBER

Vedums garderober levereras monterade med vit Elsa-lucka som standard. Det innebär att du slipper montera garderoben själv. Du får tid över till det roliga istället. Tillbehör som tvättkorg och strykbräda monteras av beställaren själv.  

LUCKOR

Vedums garderober levereras med vit Elsa-lucka som standard. Garderober som är 80 cm har två luckor. Övriga garderober erbjuds med vänster- eller högerhängning. Önskas annan hängning än den som visas på bilden kan du ändra det när du kommit till kassan. Tryck på produktens namn, navigera till relaterade produkter och välj istället garderoben med motsatt hängning. 

SKÅPSSTOMMAR

Våra stommar är Svanenmärkta. Stommarna är tillverkade av högklassig 100 grams melaminbelagd 16 mm spånskiva. Skåpsryggarna tillverkas av 3 mm lackad board.

HANDTAG

Valet av handtag överlåter vi till dig. Kom ihåg att välja till ett handtag. I vår webbshop finns över 70 stycken att välja bland.

GÅNGJÄRN

Standardgångjärn har 120° öppningsvinkel, är självstängande och helt i metall med clipsfattning. Förberedda för integrerad luckdämpare. För garderober med utdragsbara lådor krävs gångjärn med 160° öppningsvinkel. Dessa medföljer i leveransen.

VI LEVERERAR VÅRA PRODUKTER I TID

Större delen av vårt sortiment levererar vi inom åtta dagar. Ett fåtal produkter behöver vi lite längre tid för att få fram till dig. Oavsett hur många dagar det tar får du alltid exakt information om när din leverans kommer. Det kan vara tryggt för dig att veta att vår leveranssäkerhet är mycket hög. 

VEDUM FINNS I VEDUM

Vi har funnits i Vedum sedan 1919 - och här kommer vi bli kvar. När man är hemma på en plats sedan så länge är det naturligt att hantera det varsamt. Vi tänker på framtiden och gör allt vi kan för att vår miljöpåverkan ska vara så liten som möjligt. Bland annat använder vi vårt träspill för att värma upp våra egna och andra större lokaler i Vedum. Vi är också ISO-certifierade enligt 9001:2015 och 14001:2015. Det är bra för Vedum - både för samhället och för företaget. 

15 ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Det är viktigt för oss att din nya garderob motsvarar dina förväntningar. Du har alltid 15 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn. Det kan vara tryggt för dig att veta att vårt viktigaste mått på kvalitet är nöjda kunder. 

PRISER

Priserna avser rekommenderade cirkapriser SEK inkl moms.