Välkommen till vår utställning i Uppsala

Här kan du få professionell rådgivning. Du kan också kontakta oss för en personlig genomgång av ditt nya kök. Vill du träffa oss för att gå igenom valen till en nyproducerad lägenhet kan du inte boka tid i utställningen, men du är självklart välkommen in för att se över dina val. Tänk då på att ta med dig din broschyr. 

I våra utställningar har vi i dagsläget inte någon försäljning av reservdelar och tillbehör. Det kan du enkelt beställa via vår webbshop eller via vår kundtjänst på kundtjanst@vedum.se eller 0512-576 40. Leveransen är naturligtvis lika snabb och säker som alla andra leveranser från Vedum.
Vägbeskrivning icon_map

ÖPPETTIDER 
Måndag 11:00-19:00
Tisdag 11:00-18:00
Onsdag 11:00-18:00
Torsdag 11:00-18:00
Fredag 11:00-18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

AVVIKANDE ÖPPETTIDER

I juni,juli och augusti månad har vi stängt på lördagar.

Obs! Vi håller sommarstängt i utställningen hela vecka  29 och 30
 

Tillfälligt ändrade öppetttider i Utställningen!

Med anlednig av Covid 19(Coronavirus) har vi anpassat våra öppettider för att kunna erbjuda våra kunder som tillhör en riskgrupp eller känner oro för att vistas i offentliga miljöer en chans till att boka ett möte från 9.00-11.00 innan utställningen öppnar. Då har du utställningen för dig själv med en av våra kunniga säljare.

Ring 018-161170 så bokar vi en tid.

Vi erbjuder dessutom möten per telefon,Teams eller liknande. Välkomna!

 

Boka tid i vår utställning

Välkommen att boka en tid mån-fre för köksrådgivning i vår utställning. För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig svara på några frågor nedan. Har du frågor om vårt sortiment? Kontakta kundtjänst på 0512-576 40 eller kundtjanst@vedum.se

I samband med att du bokar tid för köksrådgivning så behöver vi spara och behandla personuppgifter om dig för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden såsom att genomföra rådgivningen och lämna priser. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy. Om du har frågor som är relaterade till hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på adressen personuppgifter@vedum.se