Balans med Vedum

Produkter i bild:
Molly valnöt, Edit naturvit
Datum:
Februari 2023

Vi på Vedum gillar det sinnliga och människor som lyckas finna balansen mellan att nå ut med sina drömmar till världen – och samtidigt förbli djupt rotade i sina hemtrakter. Därför bjöd vi in pizzatrion bakom succérestaurangen Vedens lustgård, bestående av Filip Larsson tillsammans med sin sambo Sara Runsten och bror Arvid Johansson, samt Filip och Saras dotter Eden, till vårt nya kök Molly valnöt/Edit naturvit för att skapa magi med balanserade smaker.

I en före detta lada på Kartegården i Skånings-Åsaka, inte långt från Vedum, väntar himmelska smaker. Här har Filip Larsson tillsammans med sin sambo Sara Runsten och bror Arvid Johansson skapat ett riktigt paradis för pizzaälskare. Vedens lustgård är restaurangen där gårdens kossor står för mjölken till den egentillverkade mozzarellan och målet är att alla ingredienser ska färdas max en kilometer till pizzaugnen. Det tycker vi om, och därför bjöd vi in dom till vårt nya kök. 

– Att vi har fått möjligheten till att samarbeta med Vedum Kök & Bad har för oss varit ärofyllt och spännande! Det är få förunnat att få se produktionsledet för att sedan visa användning av ett så magiskt fint och proffsigt kök!, säger trion. 

1170x780-Vedum-BALANS-01.jpg

Vårt nya kök med luckan Molly i valnöt och Edit i naturvit är byggt för gemenskap med familj och vänner, och bjuder in till såväl pizzakvällar som vardagsfrukostar.

570x855-Vedum-BALANS-05.jpg

Vår nya hörnskåpsinredning Cajun låter dig ta tillvara på alla delar av köket, och är perfekt för kastruller, torrvaror och baktillbehör.

570x855-Vedum-BALANS-02.jpg

En bänkskiva för alla tillfällen. Laminatbänkskivor är flexibla, underhållsfria och tåliga. Perfekt för pizzabak! Här syns vårt nya svanenmärkta laminat Ipanema vit.

 

1170x780-Vedum-BALANS-03.jpg

 

570x855-Vedum-BALANS-04.jpg

En sittbänk i köket är lika härligt som det är praktiskt. Här kan du förvara allt från leksaker och extrakuddar till plåtar och formar.

570x855-Vedum-BALANS-06.jpg

Visa upp det du tycker är vackert! Ett vitrinskåp ger också extra förvaring i köket samtidigt som det är en fin inredningsdetalj.

 

1170x780-Vedum-BALANS-02.jpg

 

570x855-Vedum-BALANS-03.jpg

 

570x855-Vedum-BALANS-01.jpg

 

1170x780-Vedum-BALANS-04.jpg

Balanserade smaker från närområdet. Filips, Saras och Arvids målsättning är att alla ingredienser ska färdas max en kilometer till pizzaugnen.

570x855-Vedum-BALANS-07.jpg

 

Mer om Vedens lustgård
Vedens lustgård serverar smaken av Skaraslätten i form av vedugnspizza. Grundarna Filip, Sara och Arvid driver succérestaurangen i en före detta lada på Kartegården i Skånings-Åsaka, inte långt från Vedum. Se mer av Filip, Sara och Arvid på deras instagramkonto @vedenslustgard

Köksfakta
Luckan Molly i valnöt och Edit i naturvit NCS S 1002-Y20R
Bänkskiva: Laminat Ipanema vit, 30 mm.
Handtag: Pushfunktion samt 31036 Akleja cc 128 läder brun/krom.