Dofta på Vedum!

Produkter i bild:
Maja, Alice vitrin
Datum:
September 2020

Vi på Vedum gillar gott hantverk och människor som gör att vår värld får doft, smak och färg. Förra året fick ni smaka på Vedum när vi bjöd in eldsjälarna bakom The Barn till vårt kök Maja havregul, och tidigare i år fick ni känna på Vedum när Camilla Pahlstad flyttade sin keramikverkstad till vår fina miljö med vår nya badrumsserie Anno. Nu vill vi att ni ska få dofta på Vedum, och då finns det ingen som gör det bättre än floristen Linda Hansson.

570x855_Dofta-pa-vedum-Linda-Hansson3.jpg

 

570x855_Dofta-pa-vedum-Linda-Hansson5.jpg

 

Floristen Linda Hansson som driver det fantastiska instagramkontot @arstidensbasta lyckas göra sina foton så sinnliga att vi inte bara älskar bilderna, utan också kan känna dofterna från hennes magiska blomsterkreationer. Vi bjöd därför in henne till vårt nya kök Moa linnebeige där hon fick göra det hon gör bäst - skapa magi med doftande blomster. Just det är något hon dessutom gör hemma i Dalarna varje dag, där hon har ett ljuvligt Vedumkök. 
– Att valet föll på ett Vedumkök var självklart. Det finns en så vacker och tidlös enkelhet i deras kök och det passar mig och mitt hem perfekt. Att det dessutom finns så många vackra standardkulörer att välja på är fantastiskt. Vi är så nöjda här hemma, med både design och kulör. När jag fick frågan om att presentera höstens kök så var det ett glatt Ja såklart. Jag är tacksam över att jag fick frågan men också väldigt stolt över mig själv, att jag faktiskt vågade. Det är en ära att få presentera detta vackra kök och företag, säger Linda.

 

1170x780_Dofta-pa-vedum-Linda-Hansson3.jpg

En köksö är inte bara perfekt att samlas kring när vi lagar mat. Det är också en extra yta där du kan göra annat som du tycker lite extra mycket om - som att binda vackra kransar.

570x855_Dofta-pa-vedum-Linda-Hansson.jpg

Vår nya bänkskiva Moorland fog fångar upp de jordiga grundtonerna från det skiftande landskapet omkring oss.

570x855_Dofta-pa-vedum-Linda-Hansson2.jpg

Färska örter och kryddor är inte bara en fin inredningsdetalj - de fyller även köket med en härlig doft. Här har Linda hängt rosmarin på vår nya knopp Havtorn svart lättrat. 

 

1170x780_Dofta-pa-vedum-Linda-Hansson2.jpg

Men vår nya lådinredning Kapris kan du, med hjälp av de flyttbara redskapslådorna, själv bestämma hur inredningen i din låda ska se ut - oavsett om du ska fylla den med bestick eller tråd och ätbara blommor. 

570x855_Dofta-pa-vedum-Linda-Hansson4.jpg

 

Mer om Linda
Linda Hansson är florist och bor tillsammans med sin familj i Dalarna. Linda driver det fantastiska instagramkontot @arstidensbasta där hon dagligen inspirerar med blomster och fantastiska kreationer. Hennes hem är till bredden fyllt med blommor, värme, omtanke - och ett ljuvligt Vedumkök. Se mer av det här. 

Köksfakta
Luckan Moa i kulören linnebeige. 
Bänkskiva och stänkskydd: Kompositsten Moorland fog 
Handtag: 31114 Havtorn Ø10 svart lättrat, 31221 Havtorn cc 160 svart lättrat och 31224 Havtorn cc 2x589 svart lättrat.