Rum för det sjätte sinnet

ETT SINNLIGT HANTVERK

Produkter i bild:
Zone 1500, Sommen
Datum:
Februari 2022

”Vi gillar det sinnliga och människor som sätter färg på vår värld. Men även om vi ofta vet vad vi tycker om, finns det ibland något i en miljö som är svårt att definiera, något obestämbart som får oss att gå ifrån att gilla till att verkligen älska. Det är den svårfångade intuitiva och omedelbara känslan som konstnären Emma Stüffe söker i sin konst. Därför bjöd vi in henne till vårt nya badrum Zone i vitpigmenterad ek för att hjälpa oss att skapa rum som inte bara tilltalar sådant som syn och känsel, utan även det som kallas det sjätte sinnet.”

När Vedum kontaktade mig för ett samarbete gällande deras produkt Zone 1500 och vårt sjätte sinne blev jag extra varm i hjärtat. Både för Vedums fina produkters skull, men även över förtroendet att få presentera det undermedvetna - som jag använder i mitt skapande.

 Jag älskar Vedums koncept där deras produkter förknippas med ett sinne, det blir så mycket mer än bara en produkt. Syn, doft, smak, hörsel, känsel och kanske det starkaste sinnet av alla; vårt sjätte sinne - vårt undermedvetna.

Jag tror naturmaterial och dova färger kommer vara mer eftertraktat än någonsin. Personligen så är vitpigmenterad trä en stor favorit hos mig nu, allt från matsalsbord, ramar och såklart Zone 1500! Jag hoppas lanseringen blir en succé!

1170x780-Sjätte-sinnet-Emma-Stuffe-1.jpg

Vår spegel Sommen har fått ett ansiktslyft med annan höjd och mindre ram. 

570x855-Sjätte-sinnet-Emma-Stuffe-1.jpg

 

570x855-Sjätte-sinnet-Emma-Stuffe-2.jpg

 

 

1170x780-Sjätte-sinnet-Emma-Stuffe-2.jpg

Organisera i din låda! Nu ingår lådindelning Mynta för serierna Zone, Flow, Soprano och Mezzo. 

1170x780-Sjätte-sinnet-Emma-Stuffe-3.jpg

Våra badrum blir allt mer en plats för egentid och reflektion. Emma använder sig av stenar för att koppla på sitt undermedvetna när hon skapar sin konst.

570x855-Sjätte-sinnet-Emma-Stuffe-3.jpg

 

570x855-Sjätte-sinnet-Emma-Stuffe-4.jpg

 

 

570x855-Sjätte-sinnet-Emma-Stuffe-5.jpg

 

Mer om Emma
Emma Stüffe är en svensk konstnär med en önskan att dela sina känslor och uttryck genom sin konst. Hennes vackra och spännande verk är resultatet av hennes förmåga att uttrycka sina känslor och tankar på duk. Det är genom kombination av själssökande, och förändringsprocessen och förståelsen, som hon skapar de mest extraordinära konstverk. Energi och lust att måla hämtar hon från människor hon ser i vardagen och särskilt de som står henne närmast. Se mer av Emma och hennes fantastiska konst på hennes instagramkonto @emmastuffe. 

Badrumsfakta
Badrumsserie: Zone i bredd 1500 i vitpigmenterad ek. 
Spegel: Sommen i bredd 1500 med belysning Skyarp i krom.
Hylla: Hylla i bredd 900 i vitpigmenterad ek.