Se på Vedum!

Produkter i bild:
Molly
Datum:
September 2021

En smakupplevelse utöver det vanliga! Vi på Vedum gillar ett gott hantverk och människor som gör vår värld mer sinnlig. Tidigare i år fick ni lyssna på Vedum när vi bjöd in mezzosopranen Annie Fredriksson till vårt nya badrum Soprano i linnebeige. Nu vill vi att ni ska se på Vedum genom att vi bjudit in matstylisten och kocken Louise Ljung till vårt nya kök Molly i vitpigmenterad ek. 

570x855_Se-pa-vedum-Louise-Ljung-2.jpg

Vi äter lika mycket med ögonen som med smaklökarna, och matstylisten och kocken Louise Ljung kan få mat att både se vacker ut och smaka underbart. Hennes instagramkonto @louiseljung får oss att bli hungriga – men också inspirerade att göra våra egna matkreationer.

570x855_Se-pa-vedum-Louise-Ljung-1.jpg

 

– Jag blev så himla glad när Vedum hörde av sig och frågade om jag ville vara med i deras nya kökslansering. Extra glad blev jag även att de jobbar med Alice Johansson, @alicej, som fotograf. Jag går själv i

kökstankar och Vedum lockar verkligen med fin design, smarta funktioner och ett hållbarhetstänk som jag gillar. Jag älskar deras nyhet Molly – miljön för min matstyling kunde inte landat bättre, säger Louise Ljung. 

1170x780_Se-pa-vedum-Louise-Ljung-1.jpg

Skapa en generös avställningsyta och integrerad arbetsplats med grundare skåp för att ge överhäng och ändå erbjuda förvaring. Louise använder ytan till att planera sina vackra matkreationer.

570x855_Se-pa-vedum-Louise-Ljung-4.jpg

Vår nya lucka Molly i vitpigmenterad ek är en slät lucka i stående fanér som ger hemmet ett varmt, naturnära och stilrent uttryck.

570x855_Se-pa-vedum-Louise-Ljung-3.jpg

Köksö byggd i olika nivåer, med plats för allt från matlagning till läxläsning, pyssel och förstås mysiga måltider.

 

570x855_Se-pa-vedum-Louise-Ljung-5.jpg

 

Mer om Louise
Louise är en erfaren matstylist, kock och art director med löpande uppdrag för stora svenska företag. Hennes specialitet är att ta fram starka koncept och bildidéer som hon förverkligar med minutiös känsla för detaljer vare sig det handlar om reklam, kokböcker eller sociala medier. Se mer av Louise på hennes instagramkonto @louiseljung.

Köksfakta
Luckan Molly i vitpigmenterad ek. 
Bänkskiva: Laminat Marfil Cream, 30 mm.
Handtag: Pushfunktion.

Både luckan Molly och laminatskivan är Svanenmärkta.