Vedum tipsar

Trendspaning: Så ser 20-talets badrum ut

En längtan efter naturen, och en önskan om ett ombonat badrum, så kan man sammanfatta 20-talets trender. Vedums designansvarig, Jenny Andersson, trendspanar här om framtidens badrum och ger smarta tips för dig som planerar att göra om badrummet, i det nya decenniets anda.

Läs mer...

Vedum tipsar

Rätt ljus i kök och badrum

Trivs du inte i ditt kök eller badrum? Belysningen kan vara skillnaden mellan en trevlig och en trist miljö och bidrar ofta till att man inte trivs, fast man inte vet om det. Som tur är gör små justeringar stor skillnad. Vi har samlat några tips på saker som du kan tänka på när du ljussätter ditt hem.

Läs mer...

Vedum tipsar

Tips på hur du gör om ditt kök utan att behöva byta ut det

Går du och drömmer om att göra om ditt kök? Köket är ett av de rum vi använder mest, och där praktiska och inspirerande lösningar verkligen kan underlätta vardagen. Här är sex tips till dig som vill göra om ditt kök, utan att byta ut det. Allt från smart och sittvänlig förvaring, till rätt belysning. Tipsen kommer från Vedum Kök & Bads designansvarig, Jenny Andersson.

Läs mer...

Vedum tipsar

Smarta förvaringstips!

Riktigt smart förvaring tänker du aldrig på, den bara fungerar.

Läs mer...

Vedum tipsar

Oavsett vem du är. Så har vi en förvaringslösning för dig.

Det är de små detaljerna som gör skillnad, som smarta och snygga förvaringslösningar till exempel.
Oavsett vem du är har vi på Vedum förvaringslösningar som passar dig och ditt hem.
Här visar vi några av våra favoriter, hela utbudet hittar du i vår webbshop.

Läs mer...

Vedum tipsar

Ergonomi

På våra arbetsplatser är vi vana att tänka ergonomi. Men det blir en allt viktigare aspekt också när vi planerar våra hem.
– Bra ergonomiska lösningar i köket, badrummet och tvättstugan har alla människor glädje av, säger sjukgymnasten Anders Lundahl.

Läs mer...

Vedum tipsar

Nu vill vi göra personliga val

Det fanns en tid då inredning handlade mest om vad andra tyckte var rätt. Numera vill vi göra val som speglar våra personligheter.

– Därför finns det också utrymme för flera parallella uttryck samtidigt, säger designern Jesper Ståhl.

Läs mer...

Vedum tipsar

Förvaringslösningar

Vedums skåp kan förstås användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. Det finns alltid något som passar.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så blir tvätten ett rent nöje

Allt fler av oss vill ha ett praktiskt och trivsamt rum hemma där vi kan tvätta och ta hand om våra kläder.
– Det hänger ihop med att många människor tröttnat på slit och släng-mentaliteten, säger Per Wennberg på Sköna Hem.

Läs mer...

Vedum tipsar

Funktioner i köket

Det är kanske inte så konstigt att kocken Carl Almgren vill slå ett slag för funktionerna i köket. Det kommer sig naturligt av hans yrkesval. Men det är en förenkling Carl Almgren inte riktigt vill köpa.
”Det spelar faktiskt ingen roll om du är professionell kock eller nybörjare i ditt kök hemma. Resultatet påverkas alltid av hur köket ser ut och är planerat”, säger han.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför smakar maten så bra i ett kök från Vedum?

Därför att vi vet hur viktiga funktionerna är, både när det gäller planlösning och utrustning. Tillsammans med kocken Carl Almgren har vi tagit fram idéer till ett kök som inbjuder till matlagning.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför känns ett kök från Vedum så personligt?

Därför att det ger dig utrymme för din smak, din stil och ditt sätt att leva. Tillsammans med stylisten Sofie Lawett har vi tagit fram idéer till ett vitt kök med många personliga detaljer.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför är det så lätt att trivas i ett kök från Vedum?

Därför att du alltid kan välja de färger och de material som du gillar. Tillsammans med inredningsarkitekten Maria Öhrnell har vi tagit fram idéer till ett kök i gula nyanser.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför vill du leva länge med ett kök från Vedum?

Därför att alla detaljer är så väl genomtänkta. Tillsammans med designern Jesper Ståhl har vi tagit fram idéer till ett kök där materialval och design står i centrum.

Läs mer...

Vedum tipsar

Planera ditt kök

För att ditt kök ska bli så trivsamt och praktiskt som möjligt är det viktigt att lägga tid och kraft på att planera det. Vi vill hjälpa dig hela vägen.

Läs mer...