Botanisera bland våra nya knoppar och handtag

Datum:
Oktober 2020

Nu blir det enklare att hitta rätt stil! Inför 2021 delas Vedums knoppar och handtag in i fyra stilar samtidigt som de får nya natursköna namn. Dessutom introducerar vi 29 helt nya knoppar och handtag för att göra vårt breda sortiment ännu bredare. 

 

Inför 2021 har de små detaljerna fått stort fokus och vi har hela 29 nya knoppar och handtag i vårt sortiment. Nyheterna kommer i varierande material och form, och har alla förmågan att förnya ett rum. Samtliga knoppar och handtag är noga utvalda för att komplettera Vedums breda sortiment och finns att få i kök, badrum, tvättstuga och förvaring. Utöver nyheterna har befintliga knoppar och handtag fått lite extra kärlek. Nu döps de efter växter och kategoriseras i grupper – allt för att du på ett enkelt och inspirerande sätt ska hitta rätt stil. Stilarna är Skandinavisk, Klassisk och Modern stil. Dessutom finns Utvald bas för dig som letar efter ett mer stilneutralt uttryck. 

 

1170x780_vedum_handtag_knoppar2.jpg

Havtorn en av nyheterna bland våra moderna knoppar och handtag. På bilden syns Havtorn knopp Ø10 i svart lättrat. Finns även i rostfri lättrat och mässing lättrat

 

Några av de växter som fått ge namn till de nya inredningsdetaljerna är havtorn, konvalj och lobelia. Havtorn i svart pryder vår senaste köksnyhet Moaluckan i linnebeige. Här skapas ett spännande möte mellan de skarpt svarta knopparna och handtagen och den mjuka naturnära färgen linnebeige.
–    Växtlighet har en unik förmåga att lyfta ett helt rum! Detsamma gäller för våra knoppar och handtag. Bara genom att förnya dessa kan du få en helt ny känsla i ditt kök eller badrum. Därför kändes det naturligt att döpa alla våra knoppar och handtag efter växter, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum. 

1170x780_vedum_handtag_knoppar.jpg

Vårt nya handtag Lobelia cc 128 svart i modern stil ger köket en avskalad känsla. 

570x855_vedum_handtag_knoppar4.jpg

Lilja Ø30 svart är en av våra nya knoppar i klassisk stil. Finns även i krom.

570x855_vedum_handtag_knoppar3.jpg

Konvalj cc 160 rostfri är ett av våra nya handtag i modern stil. Finns även i mässing och svart.

Vedums breda sortiment och fokus på detaljer gör det enkelt att hitta rätt stil vare sig den är skandinavisk, klassisk, modern eller stilren. Den som är ute efter ett mer unikt uttryck kan kombinera de olika stilarna. Tillsammans med nyheterna finns det nu 62 olika knoppar och handtag att välja mellan. För den som vill ha ett mer avskalat intryck finns även pushfunktion och grepplist.

 Vedums handtag och knoppar 2021

 

570x428_vedum_handtag_knoppar3.jpg

Skandinavisk stil - för dig som vill ha enkelhet, minimalism och en naturlig känsla. 

570x428_vedum_handtag_knoppar.jpg

Klassisk stil - för dig som vill ha fina detaljer, naturliga färger och en tidlös känsla.

570x428_vedum_handtag_knoppar2.jpg

Modern stil - för dig som vill ha minimala texturer, rena uttryck och en avskalad känsla. 

570x428_vedum_handtag_knoppar4.jpg

Utvald bas - för dig som vill kunna variera stilen med en grundläggande stilneutral känsla.