Vedum i hela hemmet

Sortiment med harmonisk helhetskänsla

Produkter i bild:
Inredning för hela hemmet
Datum:
Februari 2023

Vedums inredning kan användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. En av de stora fördelarna med våra produkter är att de finns i så många olika storlekar och utföranden. Möjligheterna att göra kreativa lösningar är enorma. Det finns alltid något som passar. Välkommen in på en rundtur.

– En längtan efter det enhetliga där såväl design som kulörer och materialval kommer igen har inspirerat oss i arbetet med våra nyheter. Vi vill göra det enklare att skapa ett hem som andas lugn och när kökets luckor syns på hallmöblerna, kulören på väggen matchar badrumsinredningen och samma material återanvänds i flera rum, till och med i barnrummet – då åstadkommer vi samklang, säger Jenny Andersson, designansvarig på Vedum.

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Kök-02.jpg

Vår rundtur börjar i köket. Vi har drömkök för alla stilar. Utgå från ett kök du gillar, skräddarsy det sedan efter utrymme, behov och smak, och komplettera med tillbehör som du älskar.

570x855-Vedum-Hela-hemmet-Kök-06.jpg

 

570x855-Vedum-hela-hemmet-Hall-04.jpg

Kom hem till ordning och reda när vi går vidare från köket till hallen. Praktisk inredning som rymmer massor av klok förvaring för hela familjen direkt i hallen gör vardagen lite enklare – och trevligare.

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Hall-01.jpg

 

570x855-Vedum-hela-hemmet-Hall-05.jpg

 

570x855-Vedum-hela-hemmet-Barnrum-01.jpg

Från hallen går vi vidare till barnrummet. Med Vedum kan du skapa rum att växa i. Våra förvaringslösningar med rymliga garderober och skåp som ger möjlighet till kreativa lösningar, passar i alla rum – och för alla åldrar.

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Barnrum-01.jpg

 

– Vi vet att allt fler vill inreda hållbart och har som ambition att trivas länge med sina val. Med årets lansering vill vi inspirera fler att se hemmet som en helhet. Då blir det enklare att välja inredning som man vet håller över tid, och som går att anpassa i takt med att familjen växer och livet förändras, säger Jenny Andersson.

1170x780-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-01.jpg

I vår rundtur har vi nu kommit till tvättstugan. Vi skapar funktionella tvättstugor där det är trevligt att vistas och där både synliga och osynliga lösningar gör inredningen till en praktiskt vardagsdröm.

570x855-Vedum-hela-hemmet-tvättstuga-01.jpg

 

570x855-Vedum-hela-hemmet-Dressingroom.jpg

Från tvättstugans många förvaringslösningar tar vi oss vidare in i sovrummet med kombinerat dressingroom.

1170x780-Vedum-Hostnyheter-2022-2.jpg

Låt förvaringen och kläderna ta plats. Olika storlekar och utföranden på våra skåp ger oändligt med möjligheter att skapa ett rymligt och personligt dressingroom.

 

1170x780-Vedum-hela-hemmet-Badrum.jpg

Från dressingroomet kommer vi till sist in i badrummet. Vi har utvecklat sex olika badrumsserier – alla med sitt distinkta uttryck. Välj den serie som passar dig bäst och anpassa den sedan efter dina önskemål. Så är vår rundtur slut. 

570x855-Vedum-Hela-hemmet-Kök-01.jpg

 

Vill du se mer av varje Vedumrum?
Klicka på respektive länk nedan. 

Kök
Hall
Barnrum
Tvättstuga
Dressingroom
Badrum