Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Nora grå. 
HANDTAG 31019 Anemon cc 128 svart.
BÄNKSKIVA Laminat 1200D-MX sidenmatt svart, 30 mm.
BLANDARE Round T 984. 
FLÄKT Fjäråskupan, Fasett. 
VITVAROR Electrolux. 
GOLV Tarkett, Lamin’art Manor Oak Classic. 
VÄGGAR NCS S 1000-N och NCS S 9000-N.

Mer info om denna miljö

Nora grå

I det här moderna köket använder vi vår Svanenmärkta lucka Nora. Den är utvecklad för att minimera miljöpåverkan och har en tydlig livfull textur. I köket finns även en sidenmatt svart laminatbänkskiva med anti-fingerprint, smart förvaring i form av bänkskåpsutdrag och ett städskåp. Svarta detaljer som handtag och hyllplan skapar ett distinkt uttryck.

Boka digital konsultation

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer - Kök i modern stil

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Nora grå

  • Nora vit

    Vit

  • Nora grå

    Grå

Nora vit

Skötsel

Rengör luckorna med fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Kom ihåg att aldrig använda rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har en slipande effekt. 

Nora luckval

Melaminbelagd lucka av 16 mm fukttrög MDF. Nora vit eller Nora grå, trästruktur med 1,5 mm ABS-kantlist. Liggande trämönster på lådfronter och stående på luckor. Finns ej som vitrinlucka. Svanenmärkt.
 

Vedums luckor i melamin finns i flera olika uttryck och är slitstarka, lättskötta och vattenavvisande. En av de stora fördelarna är att du kan välja en lucka i melamin med träkänsla som är beständig över tid, till skillnad från träluckor som kan förändras när de åldras. 

En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

LuckprofilerAlva.jpgSvanenmarkt_licVedum_RGB_webb_99x100.jpg
Prisgrupp 2 / Kantprofil

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar här.

 

 


Handtag, blandare, belysningar, diskbänkar, trådbackar...

Bänkskivor i laminat, trä akrylsten, natursten...

Planlösningar, köksprocessen, vanliga frågor...