Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Liv svartpigmenterad ek
HANDTAG Tistel 224 svart 
BÄNKSKIVA Kompositsten Oyster

Mer info om denna miljö

Liv svartpigmenterad ek

För dig som vill ha ett modernt kök med distinkt karaktär. 

Det här är ett modernt kök med luckan Liv i svartpigmenterad ek. Bänkskivan Oyster i kompositsten fortsätter upp på väggen som stänkskydd och ger köket en annorlunda inramning. DUO-fronter, svarta detaljer, öppna hyllor och dekorsidor ger köket en stilren, distinkt karaktär. Praktisk extraförvaring i sockellådan och smart källsortering med Vedums nya koncept Djurö.

Boka köksmöte

Skapa ditt eget kök Boka tid för ett personligt möte

Se mer - Kök i modern stil

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Liv svartpigmenterad ek

 • LIV EK

  EK NATUR

 • ASK MED BRUNKÄRNA

  ASK

 • EK VITPIGMENTERAD

  EK VITPIGMENTERAD

 • BRUNBETSAD EK

  EK BRUNBETSAD

 • SVARTPIGMENTERAD EK

  EK SVARTPIGMENTERAD

 • VIT EK

  EK VIT

 • VARMGRÅ EK

  EK VARMGRÅ

 • BETONGGRÅ EK

  EK BETONGGRÅ

LIV EK

Skötsel

Rengör träluckan med en fuktig trasa med ett milt rengöringsmedel, eftertorka med enbart en vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har slipande effekt. Thinner får ej användas. Tänk på att alltid torka av under diskbänkskåp och luckornas kanter. De är inte avsedda att klara vatten som blir stående. För att de ska få en lättskött yta lackas luckorna. Eftersom trä är ett levande material kan det variera i utseende och förändras med tiden.

Liv luckval

Fanerad lucka av 20 mm spånskiva med en överfanerad 3 mm massiv lätt fasad träkant runt hela luckan.  Liggande trämönster på luckor och lådfronter. Levereras i ask, ek vitpigmenterad och ek natur som är Svanenmärkta samt ek brunbetsad och svartpigmenterad eller ek täckmålad i vit, varmgrå eller betonggrå. Kan även  fås med integrerad grepplist i samma träslag som luckan. Högskåpsluckor har grepplist på ena långsidan.  Finns också i vitrin (ej grepplist) med klarglas eller gråtonat glas.

En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

Liv250x137 

Prisgrupp ask och ek natur 9,  svart- och vitpigmenterad ek, brunbetsad ek 10, täckmålad ek pristillägg / Kantprofil / Grepplist

Svanenmarkt_licVedum_RGB_webb_99x100.jpg Ask, ek natur och ek vitpigmenterad. (Ej svartpigmenterad, brunbetsad eller täckmålad ek)

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar här.

 

 


Hitta rätt tillbehör till ditt kök. Se alla våra handtag, blandare, belysning, lådinredning och mycket mer.

Välj en arbetsyta som passar dig. Vi har bänkskivor i natursten, massivt trä, kompositsten, akrylsten och laminat.

Vi planerar och bygger kök varje dag och hjälper dig gärna på vägen till ditt drömkök. Här har vi samlat tips och råd kring förberedelser, planering och mycket annat.