Mer info om denna miljö

LUCKMODELL Vera vit med eklist.
HANDTAG Grepplist ask/pushfunktion.
BÄNKSKIVA Akrylsten Arctic White, 12 mm. Massiv ask med brunkärna 30 mm.
BLANDARE Round T 180.
FLÄKT Fjärås. VITVAROR Electrolux.
GOLV Rappgo, vitlackat furugolv.
VÄGGAR CC Höganäs, Nova Arquitectura White.

Vera vit ask
Mer info om denna miljö

Vera vit ask

19 mm tjock lucka med 5 mm träkantlist i ek, belagd med högtryckslaminat på båda sidor. Lätt fasad kant. Finns i laminaten vit eller antracit. Kan även fås med grepplist i ek. Högskåpsluckor har grepplist på ena långsidan. Vitrinlucka (ej grepplist) med klarglas eller gråtonat glas.  
Bilden visar vit med eklist.

Boka digital konsultation

Skapa ditt eget kök Boka tid i vår utställning

Se mer - Kök i skandinavisk stil

Mediabanken

Här hittar du material och bilder för nedladdning.
Mediabank – Vera vit ask

  • VIT KANTLIST EK

    VIT/EK

  • ANTRACIT KANTLIST EK

    ANTR./EK

VIT KANTLIST EK

Skötsel

Rengör luckorna med fuktig trasa med milt rengöringsmedel. Eftertorka med enbart vattenfuktad trasa så att rengöringsmedlet avlägsnas. Torka till sist med en torr trasa. Kom ihåg att aldrig använda rengöringsmedel innehållande ammoniak, stålull eller liknande som har en slipande effekt.

Vera luckval

19 mm spånskiva belagd med högtryckslaminat på båda sidor med en 5 mm träkantlist i ek, ask eller valnöt. Finns i laminaten vit, antracit eller svart. Vitrinlucka med klarglas eller gråtonat glas. Kan fås med grepplist i samma träslag som kantlisten eller med infällda handtag 31070. Grepplisten sitter i överkant på bänkskåpsluckor/fronter och i nederkant på väggskåpsluckor. Högskåpsluckor med grepplist har grepplist utmed en långsida. Sidohängda luckor i höjder upp till och med 386 mm finns ej med grepplist. I dessa fall levereras en lucka utan grepplist. Vi rekommenderar att sätta pushöppning på dessa skåp. Skafferiskåp Swingout fungerar inte tillsammans med grepplist. Vitrinluckor finns ej med grepplist eller med infällt handtag 31070.

Vedums luckor i laminat är slitstarka, lättskötta och vattenavvisande. En tryckt eller digital bild ger oftast inte helt rättvisa åt materialets utseende och kulör. Därför är det viktigt att studera prover noggrant och även se hur ytan och kulören ser ut i olika ljusvinklar. Du hittar prover på alla våra luckor i din närmaste utställning eller kontakta kundtjänst 0512-576 40 för ett mindre färgprov.

LuckprofilerVera.jpg
Prisgrupp 6 / Kantprofil / Kantprofil grepplist prisgrupp 8

Mått och fakta

Här hittar du PDF dokument med den information du behöver för att planera ditt nya kök. Vi visar inga priser på lösa köksskåp, för att se ett totalpris på ett kök med olika luckval prova att skapa ditt eget kök ovan. Du hittar fler monteringsanvisningar här.

 

 


Hitta rätt tillbehör till ditt kök. Se alla våra handtag, blandare, belysning, lådinredning och mycket mer.

Välj en arbetsyta som passar dig. Vi har bänkskivor i natursten, massivt trä, kompositsten, akrylsten och laminat.

Vi planerar och bygger kök varje dag och hjälper dig gärna på vägen till ditt drömkök. Här har vi samlat tips och råd kring förberedelser, planering och mycket annat.