Skapa din egen köksö

Nu har vi gjort det enklare och roligare för dig att välja köksö. Dels genom att erbjuda ett antal speciellt utvalda färdiga lösningar, dels genom att utveckla ett inspirationsverktyg för köksöar här på webben. Med hjälp av verktyget, även kallad konfiguratorn, kan du testa olika lösningar utifrån några olika basmodeller och få inspiration till din egen köksö. Välkommen att prova!

Så här funkar det

Vår konfigurator för köksöar består av ett begränsat urval av vårt breda sortiment. Detta urval kan du använda för att testa dig fram till en lösning som du gillar. Senare i processen kan du välja mellan fler färger, modeller, bänkskivor, lådsystem och handtag. Efter att du skickat en offertförfrågan till oss blir du kontaktad av en av våra säljare som går igenom alla val. Enkelt och inspirerande! 

Våra utvalda köksöar

I vår konfigurator lyfter vi fram luckorna Maja, Moa, Elsa, Alice, Edit i färgen vit F20. Köksöarna presenteras i de två bredderna 1200 mm och 1600 mm och med eller utan sittdel. Väljer du utan sittdel består köksön av två stommar med lådor och två stommar med luckor. Köksöarna med sittdel består av två stommar med lådor och en slät rygg mot sittdelen. Höjden på köksöarna i urvalet är 900 mm, inklusive bänkskiva. Vi har valt ut 2 bänkskivor i olika laminat. Köksöarna i konfiguratorn är utrustade med fullutdragslådorna Classic. Handtag och andra tillbehör är inte valbara i konfiguratorn utan kompletteras senare i dialog med säljare. Kostnad för handtagen tillkommer.

Luckval

Nedan finner du information om luckorna i konfiguratorn. Du hittar hela vårt lucksortiment här.

Maja.png   Moa.png   ELSA.png   Alice.png   Edit.jpg.png      


Bänkskivor

Nedan finner du information om bänkskivorna i konfiguratorn. Du hittar hela vårt bänkskivesortiment här.

laminat-3017.png   3006.png   


Tillbehör

Du kan komplettera din köksö med en mängd tillbehör, till exempel handtag/knoppar eller lådinredningar för skåp i bredd 600 (köksö 1200 mm) och 800 (köksö 1600 mm). Mer information finner du nedan.

Komplettera med handtag     Komplettera med lådinredning 


Gör så här

När du är nöjd med din köksö klickar du på knappen ”Offertförfrågan”. Då får vi ett underlag med dina val och kontaktar dig för att gå vidare med din offert. Har du frågor? Tveka då inte på att kontakta oss på kundtjanst@vedum.se eller 0512-576 40.

Vad ingår i leveransen?

Våra stommar levereras monterade, men inte hopsatta med varandra. Paketet innehåller lösa delar som bänkskåp, dekorsidor, bänkskiva, socklar, stödben och detaljer för montering och tillval. Med hjälp av monteringsanvisning och video monterar du själv på plats. Vissa detaljer, till exempel sockel, levereras i hela längder och måste kapas till exakt mått på plats. Leveranstiden på en köksö är cirka 6 veckor från godkänt ordererkännande. Leverans sker med lastbil till port eller tomtgräns och inbärning ingår inte. Fraktkostnad tillkommer. Betalning sker genom handpenning och faktura.                         

Tips för montering av köksö

  • Tänk på avstånd och mått.
  • Tänk på tipprisken! Din köksö skall förankras i golv för att förhindra tipprisk. Vi hänvisar till respektive kommuns direktiv för vad som gäller enligt lokala regelverk och SIS svensk standard.


PDFikon.jpg Montering köksö - 39346

Monteringsfilm Köksö 1200 och 1600 mm med sittdel (två skåp)

Monteringsfilm Köksö 1200 och 1600 mm (fyra skåp)