Detta får du med Vedum

För hela hemmet

Vi har Sveriges mest kompletta sortiment för kök, badrum, förvaring och tvättstugor.  Våra produkter kan du använda i hela hemmet och matcha stilen från rum till rum.

Hjälp hela vägen

Det är mycket att tänka på när du ska köpa ett nytt kök. Vi hjälper dig med hela processen – från att planera och välja till att leverera och montera. I våra utställningar eller digitalt. 

Hållbar och personliga val

Vi ger dig massor av valmöjligheter vad gäller stil, material och kulörer, så att du kan få ditt drömkök. Våra produkter har en hållbar design som är personlig, aktuell och långsiktig.

Fossilfria transporter

Vedums direktleveranser av köksinredning levereras med lastbilar som körs på bland annat närproducerad biogas. Det betyder att en stor del av våra transporter är fossilfria.

Vi levererar monterat

Våra inredningar levereras monterade och klara för uppsättning, med några få undantag. Vi har en hög leveranssäkerhet och du får exakt information om när dina produkter kommer.

Från Vedum till ledande byggare

Vårt huvudkontor och vår fabrik finns i Vedum, Västergötland. Vi samarbetar med Sveriges ledande byggföretag och husfabriker, och levererar till många stora byggprojekt med höga krav på kvalitet. 

Klarar tuffa krav

Delar av vårt sortiment är Svanenmärkt och BASTA-registrerat. Svanen är den officiella miljömärkningen i Norden och en av världens tuffaste miljö och kvalitetsmärkningar. Vi arbetar också med miljöbedömningssystem som BASTA med flera.