Gå till innehåll

Anno

Skandinavisk funktionell enkelhet.

Anno är vår tidlösa badrumsserie med mycket möbelkänsla, gedigna material och moderna funktioner. En serie som du dessutom kan använda i hemmets alla rum. Badrumsmöbeln finns i tre bredder med topplatta i kompositsten samt förvaringsskåp, högskåp och vägghylla. Du kan välja kulörer och uttryck, så att serien kommer till sin rätt både i moderna och traditionella miljöer. Anno passar dig som vill ha ett tidlöst badrum med skandinavisk funktionell enkelhet.

Designad för Vedum av Jesper Ståhl.

Mer information

  • Serien Anno finns i bredderna 700, 1100 och 1300 mm med luckan Moa eller Edit i alla våra standardkulörer. Topplattan kan du få i kompositstenen Wyndigo, Snowy Ibiza eller Turbine Grey med underlimmad porslinsho. Välj kommod med låda och hylla, eller endast lådor. Lådorna har gummimattor och det ingår två Mejram lådindelningar. Vattenlåset Easy Clean ingår och tvättstället har bräddavlopp. 

  • Till serie Anno hör tvättställ Anno med underlimmad porslinsho och topplatta i kompositsten. Topplattan finns i kompositsten Wyndigo, Snowy Ibiza eller Turbine Grey. 

    Som tillval finns en stänkpanel i samma utförande och bredd som topplattan.

  • Anno finns i bredderna 700, 1100 och 1300 mm. Samtliga bredder har höjd 872 mm och djup 510 mm.

  • För daglig rengöring av tvättställets topplatta i kompositsten rekommenderar vi att man använder vatten och milt rengöringsmedel. Använd en bomullstrasa eller disktrasa med lite diskmedel så är det bara att torka av. Torkar man sedan torrt med en microtrasa så slipper man ränder efter disktrasan. Tänk på att alla rengöringsprodukter ska hålla ett pH-värde mellan 5-9. Produkter utanför detta pH-värde riskerar att skada ytan. Smuts på skivan torkas av så snart det är möjligt.

    Om topplattan har fått fettfläckar av exempelvis smink kan man tvätta av den med en skursvamp utan slippåverkan och diskmedel. Skölj bort allt diskmedel med våt bomullstrasa. Torka torrt med microtrasa. Kvartskomposit liksom granit och marmor, tål hög värme. Dock inte värmechocker. Så en plötslig värmeförändring av t.ex. en varm hårfön eller plattång kan skada ytan. Använd därför alltid underlägg. För mer information läs skötselanvisningen.

    För rengöring av kommoden används en fuktig bomullstrasa med milt diskmedel. Undvik preparat som innehåller slipmedel. Torka av vatten och fukt så snabbt som möjligt med en torr bomullstrasa.

Tvättställ Anno

Ett tvättställ med underlimmad porslinsho samt en topplatta i kompositsten. Passar till serie Anno.

Hitta återförsäljare

Se våra badrumsmöbler i verkligheten hos någon av våra återförsäljare. De hjälper dig med tips och professionell rådgivning.

Läs mer