Gå till innehåll

Tvättställ Anno

Ett tvättställ i klassik stil som ger ditt badrum en extra känsla av lyx.

Tvättställ Anno är ett tvättställ med underlimmad porslinsho samt en topplatta i kompositsten. Välj mellan Snowy Ibiza, Wyndigo och Turbine Grey för att matcha din personliga smak. 

Kompositsten Snowy Ibiza

Kompositsten Wyndigo

Kompositsten Turbine Grey

  • Tvättställsskiva av kompositsten som har ett material som till stor del liknar granit, men med en helt tät ytstruktur. Trots att kompositen är värmetålig bör den inte utsättas för värmechocker. 

  • För daglig rengöring av tvättställets topplatta i kompositsten rekommenderar vi att man använder vatten och milt rengöringsmedel. Använd en bomullstrasa eller disktrasa med lite diskmedel så är det bara att torka av. Torkar man sedan torrt med en microtrasa så slipper man ränder efter disktrasan. Tänk på att alla rengöringsprodukter ska hålla ett pH-värde mellan 5-9. Produkter utanför detta pH-värde riskerar att skada ytan. Smuts på skivan torkas av så snart det är möjligt.

    Om bänkskivan har fått fettfläckar av exempelvis smink kan man tvätta av den med en skursvamp utan slippåverkan och diskmedel. Skölj bort allt diskmedel med våt bomullstrasa. Torka torrt med microtrasa. Mineralkomposit liksom granit och marmor, tål hög värme. Dock inte värmechocker. Så en plötslig värmeförändring av t.ex. en varm hårfön eller plattång kan skada ytan. Använd därför alltid underlägg. För mer information läs skötselanvisningen.

  • Som tillval till tvättställ Anno finns stänkpanel i samma utförande och bredd som topplattan.

Serie Anno

Tvättställ Anno passar till vår badrumsserie med samma namn. Anno är vår tidlösa badrumsserie med mycket möbelkänsla, gedigna material och moderna funktioner. Passar dig som vill ha ett tidlöst badrum med skandinavisk funktionell enkelhet.