Vedums köksnyheter är här!

Sinnligt, genomtänkt och elegant

Produkter i bild:
Molly valnöt, Edit naturvit
Datum:
Februari 2023

Varma material, plats för gemenskap och smarta lösningar präglar våra kök under 2023. Nu presenterar vi vår nya köksmiljö som balanserar mörka och ljusa nyanser i en fin harmoni, med Molly i valnöt och Edit i nya kulören naturvit. Ett stilrent och varmt kök som är byggt för gemenskap med familj och vänner. 

– Årets nyheter fortsätter att ta vara på det sinnliga, taktila och naturliga. Färgmässigt är det fortfarande jordnära och sobra kulörer som dominerar – men vi vågar blanda mer, vilket är så spännande. I miljön visar vi till exempel vår lucka Edit i både skogsgrön och naturvit. De är fantastiskt fina tillsammans, men kan också användas var för sig. Den naturvita kulören är dessutom en nyhet för 2023, som kommer att hitta in i fler rum under året, säger vår designansvarig Jenny Andersson.

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Kök-01.jpg

Luckan Molly i valnöt får sällskap av luckan Edit i naturvit. I köket ryms även ett vackert, skogsgrönt vitrinskåp med luckan Edit. Kombinationen går i linje med en av årets tydliga inredningstrender: att vi vågar mixa olika material, luckor och kulörer med varandra.

570x855-Vedum-Hela-hemmet-Kök-05.jpg

På köksbänken och i vitrinskåpet används laminatbänkskivan Ipanema vit. Den ger en känsla av sten och kontrasterar fint mot luckornas olika kulörer. Bänkskivan är en av Vedums fem nya laminat, som samtliga är Svanenmärkta.

570x855-Vedum-Hela-hemmet-Kök-02.jpg

 

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Kök-03.jpg

Fin balans mellan det ljusa och det mörka.

570x855-Vedum-Hela-hemmet-Kök-03.jpg

I vår nya köksmiljö är de smarta lösningarna många. Ett exempel är den fina sittbänken i valnöt som ger ett elegant och platsbyggt uttryck, samtidigt som den erbjuder klok förvaring och utrymme för långa samtal. 

570x855-Vedum-Hela-hemmet-Kök-04.jpg

Även hörnskåpet med den nya inredningslösningen Cajun lär bli en favorit i många hem. Förutom att förvaringen maxas blir hörnskåpet överskådligt och lätt att organisera.

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Kök-04.jpg

En annan fin detalj är väggpanelen, som utgörs av en dekorsida i valnöt och ramas in av den dimbara, linjära belysningen Long.

1170x780-Vedum-Hela-hemmet-Kök-05.jpg

Årets nya kulör, naturvit.

Vedums inredning kan användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. En av de stora fördelarna med våra produkter är att de finns i så många olika storlekar och utföranden. Möjligheterna att göra kreativa lösningar är enorma. Det finns alltid något som passar - för alla åldrar och för alla rum!

570x855-Vedum-Hela-hemmet-Kök-01.jpg

 

Köksfakta
Lucka: Molly i valnöt och Edit i naturvit NCS S 1002-Y20R.
Handtag: Pushfunktion, 31036 Akleja cc 128 läder brun/krom.
Bänkskiva: Laminat Ipanema vit, 30 mm.
Blandare och diskho: Arman 984 krom, Baltic 745 D-LWT.

Se mer av Vedum i hela hemmet
Hall
Barnrum
Tvättstuga
Dressingroom
Badrum