Vedum vardag

Hemma hos Villa Sjövik

”Vi ville ha ett klassiskt och stilrent kök. Ett vitt kök där inredningsdetaljerna och väggarna skulle få ge färg och liv till det i övrigt sobra köket. Vi valde ett kök från Vedum då de står för det vi tycker är viktigt – kvalitet och hållbarhet. Ett kök är en stor investering och ingenting man byter i tid och otid”, säger Carin Norberg. Efter 12 år har familjen Norberg fortfarande inte tröttnat på sitt kök.

Läs mer...

Vedum tipsar

Trendspaning 2021 - avsnitt 2

Vilka egenskaper letar vi efter i badrummet under 2021, vilka kulörer trendar och vilka tekniktrender spås för framtidens badrum? Det och mycket mer pratar Stefan "Trendstefan" Nilsson om i årets andra trendspaning som spelats in i vår utställning i Bromma.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos familjen Ågren

”När vi gick in på Vedums utställning i Göteborg möttes vi av vårt blivande kök direkt innanför dörrarna. Det var det som avgjorde! Därefter valde vi kommoder i brunbetsad ask i serien Zone till båda badrummen, som går perfekt ihop med valen i köket och övriga hemmet. Vi så nöjda och det tycks ha influerat vår son som även han kollar på Veduminredning för sitt nya hus.”

Läs mer...

Vedum tipsar

Här är badrumstrenderna 2021!

Hur ser badrumstrenderna ut under året? I fokus står ett möblerat rum för egentid, avkoppling och reflektion – med praktisk förvaring och naturliga material. Bland våra badrumsnyheter för 2021 syns en tydlig röd tråd, där det ombonade och möblerade tar plats.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så tar du sticklingar

Hur tar du sticklingar? Floristen Linda Hansson @arstidensbasta har gett oss sina bästa tips för hur man lyckas.

Läs mer...

Vedums nyheter

Naturen hittar hem i våra kulörer

Att välja naturnära toner i hemmet är en ihållande trend. För oss på Vedum är det en självklarhet att inspireras av naturen och naturmaterial när nya kulörer tas fram. Bland favoriterna finns skogsgrön, havregul och sandbeige – och nyheten för 2021: linnebeige. I såväl kök, som badrum och tvättstuga har våra kulörer skapat en harmonisk och mjuk känsla.

Läs mer...

Vedums nyheter

Lyssna på Vedum

Vi på Vedum gillar det sinnliga och människor som får vår värld att dofta, smaka och låta. De flesta sjunger bara i badrummet medan mezzosopranen Annie Fredriksson är van att uppträda på operascener runtom i världen. Oavsett plats eller uttryck älskar vi alltid ett gott hantverk. Därför bjöd vi in Annie till vårt nya badrum Soprano i linnebeige och bad henne skapa en stund av välljudande, tonsäker magi.

Läs mer...

Vedums nyheter

Badrumsnyheter 2021

Nu lanserar vi Soprano – en helt ny serie för det stilrena, skandinaviska badrummet. Serien är designad, utvecklad och tillverkad i Vedum och präglas av designsäkerhet, solida material och stor valfrihet. Dessutom uppdateras den prisbelönta badrumsserien Mezzo och flera handplockade detaljer i olika stilar introduceras i sortimentet för att öppna upp än mer för det personliga valet.

Läs mer...

Vedum tipsar

Trendspaning 2021 - avsnitt 1

Vilka kulörer kommer vi att se under 2021, vilken baljväxt kommer att vara på allas läppar och hur kommer vi att använda våra kök? Det och mycket mer pratar Stefan "Trendstefan" Nilsson om i årets första trendspaning.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så ser trenderna ut 2021

Vi fortsätter att stanna hemma även 2021 – och vi behöver hem att må bra i. När vår designansvarig, Jenny Andersson, trendspanat inför det kommande året ser vi att det hälsosamma, funktionella och praktiska hemmet står i centrum. Vi har samlat tre tips för det trivsamma hemmet – allt från klok förvaring till lättstädade material.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Hanna Falk

I ett 1970-talshus i Ulricehamn bor elitskidåkaren Hanna Falk tillsammans med sin sambo Hannes Olaison. När de skulle renovera köket i våras föll valet på Vedum – resultatet blev ett helt fantastiskt skogsgrönt kök.

Läs mer...

Vedums nyheter

En hållbar historia

Sju av tio svenskar tycker att köket är hemmets viktigaste rum, samtidigt som åtta av tio säger att de vill leva mer miljövänligt. Vi på Vedum vill inspirera till hållbara, kloka val. Men hur ska du då tänka om du både vill ha ditt drömkök och ta hänsyn till miljön?

Läs mer...

Vedums nyheter

Botanisera bland våra nya knoppar och handtag

Nu blir det enklare att hitta rätt stil! Inför 2021 delas Vedums knoppar och handtag in i fyra stilar samtidigt som de får nya natursköna namn. Dessutom introducerar vi 29 helt nya knoppar och handtag för att göra vårt breda sortiment ännu bredare.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så binder du en bukett

Hur binder du en bukett? Floristen Linda Hansson @arstidensbasta har gett oss sina bästa tips för hur man lyckas.

Läs mer...

Vedums nyheter

Dofta på Vedum

Floristen Linda Hansson som driver instagramkontot @arstidensbasta lyckas göra sina foton så sinnliga att vi inte bara älskar bilderna, utan också kan känna dofterna från hennes magiska blomsterkreationer. Vi bjöd därför in henne till vårt nya kök Moa linnebeige där hon fick göra det hon gör bäst - skapa magi med doftande blomster.

Läs mer...

Vedums nyheter

Köksnyheter 2021

Med en kärlek till de små detaljerna, klassiska vitrinskåp och den platsbyggda känslan – nu kommer årets köksnyheter från svenska Vedum. Trenden med mjuka, naturliga kulörer och hantverkarkänsla håller i sig. Det märks till exempel i den nya kulören linnebeige, en blivande favorit som tillsammans med luckan Moa bildar en trendsäker allians.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Cecilia Blankens

Förra året flyttade modeentreprenören Cecilia Blankens med sin familj från Los Angeles till en villa i Enebyberg i Stockholm. Just nu är de mitt uppe i en husrenovering, och vi på Vedum fick hjälpa till med att rita upp garderoberna i sovrummet. ”Jag älskar resultatet! Det är praktiskt, snyggt och ordning och reda, vilket en halvslarver som jag uppskattar helt gränslöst mycket att få hjälp att skapa!”, säger Cecilia.

Läs mer...

Vedum berättar

Från Vedum hela vägen hem till dig

Vill du veta hur det går till när du köper inredning från oss på Vedum? Nu har vi gjort en film där vi förklarar hela processen - från inspiration och en första kontakt med oss, till produktion och leverans. Att hela kedjan utgår från Vedum, där allt började för 100 år sedan, är vi såklart extra stolta över!

Läs mer...

Vedum vardag

Maja renoverar sitt badrum

I en 1920-talsvilla i västra Göteborg bor Maja Furenberg Ring, grundare och delägare av Studio In. Tillsammans med sin tvillingsyster Atta Ring inreder de vackra rum att trivas i, och inspireras av. Snart är det dags för Maja att renovera sitt eget badrum och inför det har hon varit hos oss på Vedum och spanat in våra olika badrumsserier. Hon har förälskat sig i vår nya badrumsserie Anno och ville ta reda på lite mer om den.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så inreder du ditt kök i sommar

Vad ska man tänka på när man inreder sitt kök? Stylisten och inredaren Åsa Gramén @killingyourdarlings som har jobbat med att skapa vackra miljöer i åtta år ger sina bästa tips för hur man ska inreda sitt kök i sommar.

Läs mer...

Vedum tipsar

Skapa din egen köksö

En köksö går att variera på alla möjliga sätt. Den kan ersätta den vanliga matplatsen i köket och vara en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Den kan också vara en extra arbets- och avställningsyta – eller kompletteras med spishäll och disklåda. Kort sagt – ingen köksö behöver vara den andra lik.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos familjen Boart

”Köket är huset hjärta. Här samlas man för måltider, pratar om hur dagen varit, gör läxor, hänger när man lagar mat och har gäster. Köket var det viktigaste av hela husbygget och låg långt upp på priolistan! Vi trodde från början att det skulle bli ett vitt klassiskt kök med marmor, men det slutade i något helt annat och det är vi så glada över!”

Läs mer...

Vedum tipsar

Så planerar du ditt badrum

Vad ska du tänka på när du planerar och inreder ditt badrum? Sedan 2012 har tvillingsystrarna Maja Furenberg Ring och Atta Ring hjälpt andra att inreda och styla sina hem och skapat rum att må bra i, och inspireras av. Här ger de sina bästa tips för att lyckas.

Läs mer...

Vedum tipsar

Trendspaning: Så ser 20-talets badrum ut

En längtan efter naturen, och en önskan om ett ombonat badrum, så kan man sammanfatta 20-talets trender. Vedums designansvarig, Jenny Andersson, trendspanar här om framtidens badrum och ger smarta tips för dig som planerar att göra om badrummet, i det nya decenniets anda.

Läs mer...

Vedum tipsar

Rätt ljus i kök och badrum

Trivs du inte i ditt kök eller badrum? Belysningen kan vara skillnaden mellan en trevlig och en trist miljö och bidrar ofta till att man inte trivs, fast man inte vet om det. Som tur är gör små justeringar stor skillnad. Vi har samlat några tips på saker som du kan tänka på när du ljussätter ditt hem.

Läs mer...

Vedum vardag

Livet på 30 kvadratmeter

Har du en kompakt lägenhet eller ett sommarhus på 30 kvadratmeter där du vill få in så mycket funktion och trivsel som möjligt?

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Alice Johansson

”För oss är köket bland det viktigaste i hela huset, vi ville att köket skulle få ha en central och självklar plats, men också att det skulle smälta ihop med huset och bli en del av inredningen. Jag trodde aldrig att jag skulle välja ett brunt kök, men då jag för första gången såg Liv-luckan från Vedum, var valet enkelt. Det skulle bli ett brunbetsat kök. Valet av färg gjorde hela intrycket av köket mjukare, ett svart (som vi hade tänkt från början) hade blivit för hårt till vårt hårda betonggolv.”

Läs mer...

Vedums nyheter

Känn på Vedum

Vi delar kärleken till hantverket med Camilla Pahlstad som driver Milla Keramik. Därför bjöd vi in henne till vårt Vedumbadrum inrett med vår nya, tidlösa badrumsserie Anno. Camilla agerade inte bara modell, utan skapade även ett kit bestående av en tandborstmugg och ett tvålfat, unikt framtaget för Anno och Vedum. Resultatet blev helt fantastiskt!

Läs mer...

Vedums nyheter

Badnyheter 2020

Nu lanseras Vedums badrumsnyheter för 2020. Möt Anno, en badrumsserie för det nya decenniet – som trivs i hemmets alla rum. Ledorden har varit tidlösa kvaliteter och möbelkänsla. Dessutom kommer en gammal favorit i ny bredd, och därtill en hel del inredningsdetaljer som kompletterar sortimentet.

Läs mer...

Vedum tipsar

Tips på hur du gör om ditt kök utan att behöva byta ut det

Går du och drömmer om att göra om ditt kök? Köket är ett av de rum vi använder mest, och där praktiska och inspirerande lösningar verkligen kan underlätta vardagen. Här är sex tips till dig som vill göra om ditt kök, utan att byta ut det. Allt från smart och sittvänlig förvaring, till rätt belysning. Tipsen kommer från Vedum Kök & Bads designansvarig, Jenny Andersson.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Linda Hansson

”Ni har inspirerat mig en längre tid med att byta kök, Vedums design är enkel och snygg. Kulören är jag så himla nöjd över. Vi valde betonggrå och den blev dessutom mycket bättre än jag trodde. Den slår över lite åt det gröna hemma hos oss och det älskar jag!”

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Karin Dahlin Gunterberg

”Att köpa ett kök från Vedum var ett naturligt val för oss! Självklart för deras fina design men också för närheten till det lokala företaget som gav oss möjlighet att vara involverade i hela processen. Vedum Kök lyckades med att på få kvadratmeter skapa ett rymligt kök med smarta funktioner & fina detaljer! Vi är mycket nöjda med resultatet.”

Läs mer...

Vedums nyheter

Smaka på Vedum

I Vedum lyser fälten havregula och det är därifrån vi fått inspiration till den varma kulören i det här köket. Kärleken till det lokala och närodlade delar vi med eldsjälarna bakom The Barn, döpt efter en gammal lada i Vedumtrakten.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos Jesper Ståhl

”När jag visualiserar Småland ser jag den dova gröna skogen i starkt motljus, med ett dis över en stilla insjö. Starka kontraster med ljusa bleka toner tillsammans med svärta, taktil sten i levande grå nyanser. Blonda träd, porlande blankt vatten och doften av en tidig morgon. Ett sådant kök ville jag ha.”

Läs mer...

Vedums nyheter

Köksnyheter 2020

Naturen flyttar in i hemmets hjärta, när Vedum lanserar sina köksnyheter 2020. Med lanseringen möter Vedum 20-talets trender; det avskalade, personliga och eftertänksamma hemmet som andas långsiktighet och hållbarhet. DUO-fronter, kreativa källsorteringslösningar och nya,
härliga kulörer finns bland nyheterna.

Läs mer...

Vedum berättar

100 gånger tack!

Tack alla ni som förgyllde våra jubileumsdagar – både ni som kom och firade med oss på plats här i Vedum och ni som gratulerat oss på andra sätt!

Läs mer...

Vedums nyheter

Vedum firar 100 med uppdaterad favorit!

2019 fyller Vedum 100 år och firar bland annat med ett nytt jubileumsbadrum. I det används serien Flow i den nya bredden 1200 mm tillsammans med distinkta svarta detaljer.

Läs mer...

Vedums nyheter

Miljövänligt i hela hemmet

Vedum vill skapa långsiktigt hållbar design för de skandinaviska hemmen. Ett bevis på det är den Svanenmärkta luckan Nora, som nu lanseras för hela hemmet. En lucka designad för att ge minimal miljöpåverkan – men med maximal funktion och känsla.

Läs mer...

Vedums nyheter

Trendig flört med skog och mossa

Nu lanserar Vedum ett varmt och trendsäkert badrum med nya luckan Thea och tvättstället Mezzo, designat av Jesper Ståhl. Vedums nya lucka Thea har en smal ram som skapar ett stilrent och distinkt uttryck. Här har Vedum använt luckan i en ny skogsgrön kulör tillsammans med badrumsserien Mezzo, som vann Elle Decoration Swedish Design Awards 2018 i kategorin Årets badrum.

Läs mer...

Vedum tipsar

Smarta förvaringstips!

Riktigt smart förvaring tänker du aldrig på, den bara fungerar.

Läs mer...

Vedums nyheter

Nytt Svanenmärkt kök med modernt uttryck

Nya svanenmärkta luckan Nora i vitt och grått är en modern och slitstark lucka med tydlig textur, utvecklad för att möta marknadens efterfrågan på hållbara alternativ. Intresset för miljömässigt hållbara produkter växer, något som Vedum tagit fasta på med den nya Svanenmärkta luckan Nora.

Läs mer...

Vedums klassiker

Klassiskt jubileumskök för moderna hem

Vedum tjuvstartar sitt 100–årsjubileum med klassiska köket Alice Anno 2019. 

Läs mer...

Vedums nyheter

Ny tidlös badrumsklassiker

Med luckan Alice i varmgrått och de balanserade linjerna hos badrumsserien Free skapas en varm, välkomnande miljö. Badrummet har gått från att vara en plats där vi tvättar oss och borstar tänderna, till att vara ett varmt inrett rum där vi kan njuta av att bara vara. I Vedums nya badrum med klassiska luckan Alice manifesteras den här resan.

Läs mer...

Vedums nyheter

Alltid en Free för dig

Ett badrum, flera stilar. Vedum fortsätter att utveckla serien Free med nya luckan med ett grundare tvättställ.
– Oavsett vem du är, så finns det alltid en Free som passar dig, säger Niklas Efraimsson, ansvarig för Vedums produktutveckling.

Läs mer...

Vedums nyheter

Vedums Mezzo vald till årets badrum av ELLE

Badrumsserien Mezzo, designad för Vedum av Jesper Ståhl, har vunnit ELLE Decoration Swedish Design Awards som årets badrum.
– Nyckeln till våra framgångar är att vi tar till oss influenser utifrån och sedan gör något helt eget av dem, säger Vedums marknadschef Marianne Färlin.

Läs mer...

Vedums nyheter

Nyhet! Sobert med vardagsrumskänsla

Ett inbjudande och trendigt kök med luckan Liv i brunbetsad ek och vitrinskåp med gråtonat glas.

Läs mer...

Vedum tipsar

Oavsett vem du är. Så har vi en förvaringslösning för dig.

Det är de små detaljerna som gör skillnad, som smarta och snygga förvaringslösningar till exempel.
Oavsett vem du är har vi på Vedum förvaringslösningar som passar dig och ditt hem.
Här visar vi några av våra favoriter, hela utbudet hittar du i vår webbshop.

Läs mer...

Vedums nyheter

Nyhet! Tidlöst och sobert med skräddarsydd förvaring

Personlig form med fokus på det väsentliga. Nu lanserar Vedum en klassisk och gedigen miljö med nya badrumsserien Mezzo, designad av Jesper Ståhl.

Läs mer...

Vedums nyheter

Nyhet! Trendig rumskänsla med tidlösa naturmaterial

Personlig form med fokus på det väsentliga. Nu lanserar Vedum en varm och välkomnande miljö med nya badrumsserien Mezzo, designad av Jesper Ståhl.

Läs mer...

Vedums nyheter

Trendigt och traditionellt lantkök

Nu lanserar Vedum en samtida och trendig version av det klassiska skandinaviska lantköket
med platsbyggd känsla och gedigna materialval.
– Det är en tydlig trend att människor söker sig tillbaka till tradition och trygghet, säger
Vedums marknadschef Marianne Färlin.

Läs mer...

Vedums nyheter

Trendiga detaljer i mässing

Ett badrum, flera stilar. Nu lanserar Vedum en miljö där serien Free används i ett vitt badrum med trendiga detaljer i mässing.
– Ett badrum som känns både rätt och tryggt, säger Niklas Efraimsson, ansvarig för Vedums produktutveckling.

Läs mer...

Vedums nyheter

Vedum tar in naturen i badrummet

Nu lanserar Vedum den nya luckan och materialet Light Wood och visar den i ett badrum med trendig träkänsla och stilrena svala kulörer.
– Light Wood är inspirerad av drivved och har en yta med en lite sträv struktur som ger ett mjukt och varmt intryck, säger Niklas Efraimsson, ansvarig för Vedums produktutveckling.

Läs mer...

Vedums nyheter

Trend och tradition på ett självklart sätt

Nu lanserar Vedum ett klassiskt kök med nya överfalsade luckan Ingrid, trendiga mässingsdetaljer och samtida enkelhet.
– Ett kök där vi har tagit det bästa från traditionen och uppdaterat med de senaste trenderna, säger Vedums marknadschef Marianne Färlin.

Läs mer...

Vedums nyheter

Industrikaraktär och stark designkänsla

Genomtänkt design och trendig industrikänsla. Vedums nya kök med luckan Maja som bas står för ett spännande nytänkande.
– Allt fler människor vågar ta ut svängarna och experimentera med sitt kök, säger Vedums marknadschef Marianne Färlin.

Läs mer...

Vedum tipsar

Förvaringslösningar

Vedums skåp kan förstås användas i hemmets alla rum. Ett köksskåp kan bli en iögonfallande bokhylla, snygg rumsavdelare eller hjälpa dig att organisera ditt hemmakontor. En sittbänk med förvaring passar utmärkt i hallen. Det finns alltid något som passar.

Läs mer...

Vedum tipsar

Så blir tvätten ett rent nöje

Allt fler av oss vill ha ett praktiskt och trivsamt rum hemma där vi kan tvätta och ta hand om våra kläder.
– Det hänger ihop med att många människor tröttnat på slit och släng-mentaliteten, säger Per Wennberg på Sköna Hem.

Läs mer...

Vedum tipsar

Funktioner i köket

Det är kanske inte så konstigt att kocken Carl Almgren vill slå ett slag för funktionerna i köket. Det kommer sig naturligt av hans yrkesval. Men det är en förenkling Carl Almgren inte riktigt vill köpa.
”Det spelar faktiskt ingen roll om du är professionell kock eller nybörjare i ditt kök hemma. Resultatet påverkas alltid av hur köket ser ut och är planerat”, säger han.

Läs mer...

Vedums nyheter

En garderob för dig. Och ditt liv.

Alla liv ser olika ut. Det borde alla garderober också göra. Kanske har du ett jobb eller en hobby som gör att dina kläder behöver specialbehandling. Kanske har du tjugo par skor, massor av slipsar eller en imponerande t-shirtsamling som du gärna vill färgkoordinera. Eller så längtar du bara efter lite ordning och reda. Praktisk förvaring som också är snygg.

Läs mer...

Vedum berättar

Bröder och kompanjoner

De är bröder. Och kompanjoner. Tycker att deras gemensamma grundvärderingar är en styrka, samtidigt som de drar nytta av att de är olika. I år är det 10 år sedan de tog över familjeföretaget Vedum. Vi passade på att ta med Magnus Efraimsson hem till brodern Niklas för att prata företag, familj och framtid.

Läs mer...

Vedums nyheter

Trendigt och modernt

Nu finns Vedums badrumsserie Flow även i kulör. I nedtonat grönt och betonggrått skapas ett modernt badrum med drag av industristil.
– Trendigt och samtidigt tidlöst på ett sätt som är typiskt för oss, säger Niklas Efraimsson, ansvarig för Vedums produktutveckling.

Läs mer...

Vedums nyheter

Ljust och funktionellt

Personlig design. Harmoniska proportioner. Och genomtänkta funktioner. Det är egenskaper som gjort Flow till en modern klassiker.
– I år breddar och förnyar vi serien ytterligare, bland annat genom att den kommer i kulör, säger Niklas Efraimsson, ansvarig för Vedums produktutveckling.

Läs mer...

Vedums nyheter

Kompakt och lättplacerat

Nu finns Vedums tvättställ Flow också i bredden 500 mm för att fungera i mindre badrum.
– Flow är en mycket omtyckt serie och marknaden har efterfrågat en liten och kompakt variant som passar på till exempel gästtoaletten, säger Niklas Efraimsson, ansvarig för Vedums produktutveckling.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför smakar maten så bra i ett kök från Vedum?

Därför att vi vet hur viktiga funktionerna är, både när det gäller planlösning och utrustning. Tillsammans med kocken Carl Almgren har vi tagit fram idéer till ett kök som inbjuder till matlagning.

Läs mer...

Vedum berättar

Vedum 95 år

Det började som ett slags diversehandel inom snickeri för folket i byn. I dag är Vedum Kök & Bad Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag med en tydlig designprofil. För att förstå lite mer om hur förvandlingen gick till tog vi en tur i Vedum med förre ägaren och vd:n Lars Efraimsson.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför känns ett kök från Vedum så personligt?

Därför att det ger dig utrymme för din smak, din stil och ditt sätt att leva. Tillsammans med stylisten Sofie Lawett har vi tagit fram idéer till ett vitt kök med många personliga detaljer.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför är det så lätt att trivas i ett kök från Vedum?

Därför att du alltid kan välja de färger och de material som du gillar. Tillsammans med inredningsarkitekten Maria Öhrnell har vi tagit fram idéer till ett kök i gula nyanser.

Läs mer...

Vedum tipsar

Varför vill du leva länge med ett kök från Vedum?

Därför att alla detaljer är så väl genomtänkta. Tillsammans med designern Jesper Ståhl har vi tagit fram idéer till ett kök där materialval och design står i centrum.

Läs mer...

Vedum vardag

Hemma hos familjen Enhörning

Caroline och Joel Enhörning trivdes egentligen alldeles utmärkt med sitt boende. Men så blev huset de gått och sneglat på ett tag till salu.

Läs mer...

Vedum berättar

Vedum bygger för framtiden

Större och bättre ytor för produktion. Och effektivare lagerhållning och utlastning. Det är de viktigaste fördelarna med den 11 000 kvadratmeter stora utbyggnaden som Vedum just nu gör.

Läs mer...

Vedum berättar

Historien bakom kvarnen

Kvarnen har sedan 1989 blivit en symbol för Vedum Kök och Bad. Vi fick då en unik och representativ anläggning där vi kunde visa våra kök och bad, ta emot kunder och ha representation och konferenser.

Läs mer...