Vi hjälper dig på vägen

Vi planerar och bygger kök varje dag och hjälper dig gärna på vägen till ditt drömkök. I våra utställningar svarar Vedums erfarna köksinredare på frågor och tar fram olika förslag. Du kan också använda vår digitala konsultation, och få hjälp av oss där det passar dig. Ju bättre förberedd du är, desto enklare är det för oss att göra en bra ritning. Ett tips är att börja här på www.vedum.se där du kan använda våra inspirationsverktyg för att skapa ditt eget kök. Du kan även bläddra i vår katalog, digitalt eller fysiskt, för mer information och inspiration.

Vedums köksprocess steg för steg

Låt oss inspirera dig

Börja med att samla på dig inspiration och kunskap om hur andra gjort och få idéer om vad du kan göra i ditt eget kök. Bläddra i vår kökskatalog, följ oss på Instagram och ta del av inspirerande miljöer här på vår hemsida. Här kan du även använda våra konfigurationsverktyg för kök och köksöar. Med dem testar du olika kombinationer av stommar, luckor, bänkar, handtag, kakel och golv. Du är också välkommen in i våra egna utställningar i Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala och Vedum.

Förberedelser

Börja med att boka en tid för köksrådgivning i någon av våra utställningar eller digitalt. Fundera också igenom vad som är bra och mindre bra i ditt nuvarande kök och hur du vill att ditt nya kök ska fungera. Du behöver även förbereda en skiss på alla mått på ditt kök, särskilt viktigt är det med väggarnas höjd och bredd. Markera också var fönster, dörrar, avlopp och ventilation sitter. Ju fler exakta mått du tar, desto mer exakt ritning kan vi göra.

Planering

En av våra erfarna köksinredare tar tillsammans med dig fram en tredimensionell bild av ditt nya kök, inklusive ett prisförslag. Det gör att du ser hur köket kommer att se ut när det är färdigt, och att vi enkelt kan prova olika idéer.

Förslag

Efter besöket återkommer vi till dig med ett förslag på köket och en offert på produkter. Vi kan också ge dig tips på bra hantverkare som hjälper dig med monteringen. Du får ett fast pris och betalar enbart för det du väljer att köpa av oss.

Trygg leverans och uppsättning

När vi kommit överens om förslaget upprättar vi ett köpeavtal och gör en tidsplan för leverans. Alla våra köksskåp, garderober och högskåp levereras färdigmonterade med luckor, med några undantag. Den dag vi bestämt för leverans är din inredning monterad och klar för uppsättning.

15 års funktionsgaranti

Det är viktigt för oss att ditt nya kök motsvarar dina förväntningar. 2007 införde vi 15 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn. Vårt viktigaste mått på kvalitet är nöjda kunder.

Komplettering

I vår webbshop är det enkelt att komplettera ditt kök, badrum, tvättstuga och garderober med tillbehör.