Gå till innehåll

Hur vi arbetar

Engagerat och professionellt

Vår filosofi bygger på långsiktighet, trygghet och ständiga förbättringar. Vårt mål är att vara det självklara valet och den bästa samarbetspartnern på valda marknader.

Våra kunder, professionella som privata, delar våra värderingar om hållbar design, funktion och kvalitet. De är ansvarstagande och fattar långsiktigt kloka beslut. Vår marknadsföring och försäljning drivs organisatoriskt i tre affärsområden. Uppdelningen är gjord utifrån hur vår marknad ser ut och de behov våra kunder har. Läs mer om våra tre affärsområden nedan. 

Affärsområde byggprojekt

Affärsområde byggprojekt arbetar direkt mot byggföretag i Sverige och står för cirka 60 procent av Vedums omsättning. Affärsområdets kunder köper inredning till kök, badrum, tvättstugor och förvaring till sin produktion av flerbostadshus, villor och gruppbebyggelser.

Affärsområde konsument & husfabriker

Affärsområde konsument & husfabriker ansvarar för våra sex egna utställningar där försäljning till konsumenter och lokala byggföretag sker. Vi har också avtal med husfabriker som tillverkar småhus och hjälper deras kunder att välja inredning till hela hemmet. Affärsområdet står för cirka 35 procent av Vedums omsättning.

Affärsområde återförsäljare bad

Affärsområde återförsäljare bad ansvarar för våra utvalda återförsäljare i Sverige och Norge. Återförsäljarna är främst fackhandel och de säljer våra badrumsinredningar och utvalda tvättstugeinredningar. Affärsområdet står för cirka 5 procent av Vedums omsättning.

På väg mot en hållbar framtid

Vedums hållbarhetsarbete genomsyrar hela företaget och utgår från en enkel tanke: vi ska göra livet bättre för människor i dag, utan att äventyra livet för morgondagens generationer.