Gå till innehåll

Leva med omtanke

Här i lilla Vedum, Västergötland, tillverkar vi inredningar för hela hemmet. Det har vi gjort i över ett sekel och vi tänker fortsätta i minst 100 år till. Vår verksamhet har alltid präglats av en naturlig omtanke. För hantverket, bygden omkring oss och de människor som ska leva med våra produkter.

Vi tror att alla behöver en välkomnande plats där de känner sig trygga, rofyllda och jordade – och att våra kök, badrum, tvättstugor och annan inredning hjälper till att skapa sådana platser.

Men för oss betyder omtanke mycket mer. Det handlar även om att tänka om. Att tänka till och göra saker på nya sätt. Att alltid vilja komma vidare. För att utvecklas med tiden, världen och livet. Den stora kunskap, kärlek och kreativitet vi lägger ned i våra lösningar följer med hem till dig och får ditt hjärta att bulta lika varmt i dag som i morgon. Det är att leva med omtanke.

Naturligt jordad omtanke

På slingriga landsvägar, en kort tur från Vedum, ligger Alboga. Det är hemma för systrarna Martina, Mikaela och Marion Andersson, och det är också här som de förverkligar drömmen om att skapa ett kreativt liv nära skogen, sjöarna och fälten.