Gå till innehåll

Flow

Komplett badrum med genomtänkta detaljer.

Flow är en innovativ badrumsserie med uttrycksfulla och rena linjer som finns i hela sju olika bredder. Du kan välja mellan tvättstället Flow i Top Solid som har en slitstark yta. Vill du ha ett lite annorlunda uttryck kan du istället välja det seminedfällda tvättstället Zone i oval eller rund form. Till det kommer alla förvaringslösningar du kan önska. Passar dig som vill ha ett komplett badrum med omsorgsfullt genomtänkta detaljer.


Tvättställ Flow designad för Vedum av Jesper Ståhl.

Mer information

 • Serien Flow finns i bredderna 500, 600, 750, 1000, 1200, 1500 och 2000 mm med fanerade eller målade luckor i alla våra standardkulörer. Du väljer antingen tvättstället Flow i Top Solid med vattenlåset Easy Clean och öppen bottenventil, eller det seminedfällda ovala/runda tvättstället Zone i Solid Surface med topplatta i Solid Surface, kompositstenen Moorland Fog eller Turbine Grey, samt vattenlås standard. I lådorna ingår gummimattor och två Mejram lådindelningar.

 • Till Flow väljer du tvättställ Flow eller Zone. 

  Flow 
  Tvättställ i Top Solid med vattenlåset Easy Clean och öppen bottenventil.

  Zone
  Seminedfällda ovala och runda tvättställ i Solid Surface med topplatta i Solid Surface, kompositstenen Moorland Fog eller Turbine Grey. Vattenlås standard. 

 • Serien Flow finns i bredderna 500, 600, 750, 1000, 1200, 1500 och 2000 mm. Badrumsmöbelns höjd och djup varierar beroende på vilken kommod samt vilket tvättställ du väljer. Du hittar samtliga mått i vår katalog. 

 • Tvättställ Flow 
  Tvättställ i Top Solid rengörs med en fuktig trasa med milt rengöringsmedel exempelvis tvål, såpa eller diskmedel. Alternativt vid svårare fläckar kan man använda bifogad vit rengöringssvamp, fuktad med vatten. Vid mindre repor kan man använda en vit Scotch Brite-svamp. Djupare repor kan försiktigt slipas bort med våtslippapper (1200 korn) eller en grön Scotch Brite-svamp. Smörj in ytan med barnolja en gång i månaden för att förhindra smuts att fastna i materialet och vattnet att lättare rinna av. Har tvättstället fått en mindre skada finns en lagningssatsats att köpa via vår kundtjänst. Får tvättstället en fläck ska du torka bort den omedelbart. För att undvika att det blir sprickbildning i ytskiktet ska tvättstället inte utsättas för vatten som överstiger +65° C. Utsätt ej produkten för syror, ammoniak, klorin eller andra starkt frätande produkter.

  Tvättställ Zone
  Till daglig rengöring av ditt tvättställ i Solid Surface använder du en fuktig trasa med milt rengöringsmedel exempelvis tvål, såpa eller diskmedel. Geltvättmedel och slipprodukter rekommenderas särskilt i kombination med en skrubbsvamp av typen Scotch Brite. Skölj ytan noggrant med rikligt med vatten (slipsvamp för rengöring medföljer produkten).

  Om topplattan har fått fettfläckar av exempelvis smink kan man tvätta av den med en skursvamp utan slippåverkan och diskmedel. Skölj bort allt diskmedel med våt bomullstrasa. Torka torrt med microtrasa. Kvartskomposit liksom granit och marmor, tål hög värme. Dock inte värmechocker. Så en plötslig värmeförändring av t.ex. en varm hårfön eller plattång kan skada ytan. Använd därför alltid underlägg.

  För rengöring av kommoden används en fuktig bomullstrasa med milt diskmedel. Undvik preparat som innehåller slipmedel. Torka av vatten och fukt så snabbt som möjligt med en torr bomullstrasa.

Tvättställ Flow

Tvättställ i Top Solid som har en slitstark yta och kommer med vattenlåset Easy Clean samt öppen bottenventil. Passar till serie Flow.

Tvättställ Zone

Ett seminedfällt tvättställ i Solid Surface med topplatta i Solid Surface, kompositstenen Moorland Fog eller Turbine Grey. Tvättstället finns i ovalt eller runt utförande. Passar till serie Flow.

Hitta återförsäljare

Se våra badrumsmöbler i verkligheten hos någon av våra återförsäljare. De hjälper dig med tips och professionell rådgivning.

Läs mer