Gå till innehåll

Tvättställ Zone

Ett tvättställ som ger ditt badrum ett annorlunda uttryck.

Det seminedfällda tvättstället Zone i Solid Surface finns i oval eller rund form. Välj topplatta i Solid Surface eller någon av kompositstenarna Moorland Fog och Turbine Grey för att få det uttryck du vill. 

Topplatta i Solid Surface

Kompositsten Moorland Fog

Kompositsten Turbine Grey

Tvättställ Zone finns i rund och oval form.

  • Ett seminedfällt tvättställ i Solid Surface med topplatta i Solid Surface, kompositstenen Moorland Fog eller Turbine Grey. Tvättstället finns i ovalt eller runt utförande och levereras löst för montering i topplatta.

    Tvättställen har inget bräddavlopp, varför vi rekommenderar att använda bifogad öppen bottenventil. Vattenlås ingår. Som tillval finns tvättställen utan hål för blandare.

  • Till daglig rengöring av ditt tvättställ i Solid Surface använder du en fuktig trasa med milt rengöringsmedel exempelvis tvål, såpa eller diskmedel. Geltvättmedel och slipprodukter rekommenderas särskilt i kombination med en skrubbsvamp av typen Scotch Brite. Skölj ytan noggrant med rikligt med vatten (slipsvamp för rengöring medföljer produkten).

    Om topplattan har fått fettfläckar av exempelvis smink kan man tvätta av den med en skursvamp utan slippåverkan och diskmedel. Skölj bort allt diskmedel med våt bomullstrasa. Torka torrt med microtrasa. Mineralkomposit liksom granit och marmor, tål hög värme. Dock inte värmechocker. Så en plötslig värmeförändring av t.ex. en varm hårfön eller plattång kan skada ytan. Använd därför alltid underlägg.

Serie Flow

Tvättställ Zone passar till vår badrumsserie Flow. Flow är vår innovativa badrumsserie med uttrycksfulla och rena linjer. Passar dig som vill ha ett komplett badrum med omsorgsfullt genomtänkta detaljer.