Gå till innehåll

Tvättställ Flow

Ett tvättställ med mjuka former och ett harmoniskt uttryck.

Tvättställ Flow är ett tvättställ med Top Solid-yta gör att det får en matt, stenliknande och slitstark yta. Den mjukt utformade hon har avloppet dolt under en puck ger en känsla av harmoni. Designad för Vedum av Jesper Ståhl. 

 

Med Flow har vi lyckats skapa något som med tiden bara växt sig starkare. Det finns något skulpturärt med designen som blir tidlöst – det är jag stolt över.

JESPER STÅHL, DESIGNER
  • Tvättställ i Top Solid som har en slitstark yta och kommer med vattenlåset Easy Clean samt öppen bottenventil. Tvättstället finns i bredderna 500, 600, 750, 1000, 1200, 1500 och 2000 mm – samtliga unikt designade för Vedum. 

  • Rengör med en fuktig trasa med milt rengöringsmedel exempelvis tvål, såpa eller diskmedel. Alternativt vid svårare fläckar kan man använda bifogad vit rengöringssvamp, fuktad med vatten. 

    Undvik att utsätta materialet för färgmedel, t.ex. hårfärg. Materialet tål max 70 grader. Smörj in ytan med barnolja en gång i månaden för att förhindra smuts att fastna i materialet och vattnet att lättare rinna av.

    Vid mindre repor kan man använda en vit Scotch Brite-svamp. Djupare repor kan försiktigt slipas bort med våtslippapper (1200 korn) eller en grön Scotch Brite-svamp.

Serie Flow

Tvättställ Flow passar till vår badrumsserie med samma namn. Flow är vår innovativa badrumsserie med uttrycksfulla och rena linjer. Passar dig som vill ha ett komplett badrum med omsorgsfullt genomtänkta detaljer.