Det finns alltid en Free för dig

Ett badrum. Tre stilar.

Plats:
Vedum
Produkter i bild:
Free 615
Datum:
2016

Ett badrum, flera stilar. Vedum fortsätter att utveckla serien Free med nya luckan och materialet Light Wood, samt ett grundare tvättställ.

– Oavsett vem du är, så finns det alltid en Free som passar dig, säger Niklas Efraimsson, ansvarig för Vedums produktutveckling.

Ett badrum med naturlig träkänsla och stilrena svala kulörer. Ett enkelt badrum i vitt kryddat med detaljer i mässing. Eller ett badrum där färg och form får ta plats. Oavsett vilken stil man gillar, finns det alltid en Free som passar.

– Tanken med vår serie Free är att det ska vara lätt att välja olika material och uttryck, allt för att människor ska kunna skapa ett personligt badrum i en stil som de gillar, säger Niklas Efraimsson.

EnfreeFörDig1170x438

Nu lanserar Vedum Free Compact – en grundare variant av seriens tvättställ i bredden 615 mm.
Perfekt när du vill ha Free även i ditt i lilla badrum.

Nytt för i år är luckan och materialet Light Wood som är inspirerad av drivved och har en yta med en lite sträv struktur. En annan nyhet är Free Compact – en grundare variant av seriens tvättställ i bredd 615 mm.

– Bakgrunden är att Free är oerhört populär och att våra kunder nu har efterfrågat en variant som är anpassad för lite mindre badrum. Syftet med alla våra nyheter i serien är att det alltid ska finnas en Free som passar dig, säger Niklas Efraimsson.

EnFreeFörDig1170x780_2.jpg

Vår nya lucka Light Wood är en tålig lucka i melamin. Den har en lite sträv yta med ett mjukt och varmt träuttryck. För dig som vill ta naturen in i badrummet. 

EnFreeFörDig570x855_2.jpg

Ett kompakt tvättställ men med rejäla avställningsytor. 

EnFreeFörDig570x855_3.jpg

 

EnFreeFörDig1170x780_3.jpg

Låt färg och form ta plats. Luckan twist – här i den trendiga kulören mörk turkos – skapar rörelse och energi i badrummet. Något som också kompletteras i valet av textilier.  

EnFreeFörDig570x855_4.jpg
Inbyggd LED i ovankanten ger ett bra ljus för till exempel makeup och rakning. Och ljuskanten runt spegeln ger ett dekorativt intryck.
EnFreeFörDig570x855_5.jpg

Ett förvaringsfack på högskåpets insida ger dig snabb tillgång till morgonens måsten. 

EnFreeFörDig1170x780_4.jpg

Ett enkelt badrum i vitt kryddat med detaljer i mässing.

EnFreeFörDig570x855_6.jpg

Trendiga detaljer i mässing lyfter det sobert vita. Handtag, blandare och mycket annat kan du köpa direkt i vår webbshop

EnFreeFörDig570x855_7.jpg

Genom smarta förvaringslösningar kan även en komptakt möbel erbjuda gott om utrymme.