Gå till innehåll

Tvättställ Found

Ett stilrent tvättställ med raka linjer och optimala proportioner som passar perfekt i alla badrum.

Tvättställ Found är ett prisvärt tvättställ med en blank och slitstark Evermite-yta. Tvättstället finns i standarddjup i bredderna 400, 600 och 900 mm vilket gör det möjligt att skapa din dröm oavsett om du har ett stort eller litet badrum. 

Tvättställ Found bredd 400.

Tvättställ Found bredd 600.

Tvättställ Found bredd 900.

  • Tvättställ med Evermite-yta som är jämn, porfri, slitstark och reptålig. Evermite är en yta av blank mineralkomposit med en mycket hög hårdhet. Välj mellan olika vattenlås: Easy Clean, Easy Clean Basic eller Standard. Dessutom finns ett bräddavlopp med utbytbar ring i krom, som även kan fås i vit eller svart.

  • Rengör med en fuktig trasa med milt rengöringsmedel utan slipeffekt, ex. milt diskmedel alternativt medel som är avsedda för blanka ytor. Materialet tål max 70 grader. För att ge ytan ett extra skydd rekommenderas att man använder naturligt vax (ex. bivax) en gång per månad. Det är möjligt att ta bort små sprickor/skador med fint våtslippapper. Använd först papper med grovlek 1500 korn, och om nödvändigt, byt det till papper med grovlek 3000 korn. Därefter skall ytan poleras med en finkornig polerpasta som är avsedd för användning på målade ytor. Kalkrester kan tas bort med en blandning av ättika och vatten.

Serie Free

Tvättställ Found passar till vår badrumsserie Free. Free är en flexibel badrumsserie som ger dig många möjligheter att skapa en lösning för dig och ditt hem. Passar dig som vill ha ett badrum som erbjuder stor valfrihet och personliga lösningar.