Gå till innehåll

Tvättställ Free

Ett tvättställ med stora möjligheter som passar alla badrum.

Tvättställ Free är ett tvättställ i porslin som finns i två olika utföranden, standard och Compact. Compact är en grundare variant för bredden 600 och är perfekt för små badrum. Designad för Vedum av Jesper Ståhl. 

 

Tvättstället Free handlar om valfrihet. En enkelhet som skapar möjlighet till personliga val, men som för det inte ger avkall på karaktär eller känsla i designen. Raka linjer och radier för optimala storlekar och proportioner, koordinerat med mjuka svepande ytor och en omsorg om detaljerna.

Jesper Ståhl, desginer
  • Tvättställ i porslin med vattenlås Easy Clean. 

  • Till daglig rengöring av tvättstället i porslin används en fuktig trasa. Vid svåra fläckar, använd ett milt kalklösande rengöringsmedel (dvs. rengöringsmedel innehållande ättiksyra eller citronsyra). Dessa rengöringsmedel är ideala för att avlägsna eventuella kalkbeläggningar, läs alltid instruktionen på förpackningen. 

Serie Free

Tvättställ Free passar till vår badrumsserie med samma namn. Free är en flexibel badrumsserie som ger dig många möjligheter att skapa en lösning för dig och ditt hem. Passar dig som vill ha ett badrum som erbjuder stor valfrihet och personliga lösningar.